Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dropi

    aktív tag

    válasz kolosszus87 #86484 üzenetére

    A legalapvetőbb oka a cserének az, hogy megunom. :)) Telefonnal is így vagyok sajnos :( Bár ott ez az egy év ez kiemelkedőnek számít. Költözni is viszonylag sűrűn szoktam :) Meg egyébként én azt gondolom, hogy a tárgyak vannak értünk, és nem mi a tárgyakért. Persze, nem dobálom a telefont nyilván, vigyázok rá, ha úgy van, de nincs érzelmi kötődésem a tárgyakhoz. Szóval nem is rakok rá fóliát meg tokot, mert elcsúnyítja. Tévénél is azért nézem így, mert nekem egyszerűen így tetszik a képe. Nem hergelésből mondom, vagy hogy csak itt jaszkarizzak ezzel.
    Beégés témához: Alapvetően évek óta nézegetem, néha kommentelek ebben a topicban, de még itt se lűtta olyat, hogy egy utóbbi pár évben készült tévé bárkinél beégett volna, és akkor módosítom is a vélményem, annyira kicsi a valószínűsége, hogy én az ilyesmit már kiveszem a lehetséges veszélyek közül :)
    A2, oké ezt elfogadom, nem ismerem annyira, de amennyire utánaolvastam, nem hordják le, nincs akadás, fényerő is kb annyi, mint egy átlag OLED, szal akkor tulajdonképpen mi a gyengesége? Én a tesztekből, amit olvastam azt vettem le, hogy kb annyi h nincs HDMI 2.1 VRR meg ALLM? Ezek pl nem szempontok nekem. De ebben pl jól jön a segítség, mert az LG tévéket szinte egyáltalán nem ismerem.

    Vhiktor: Köszi szépen!

    Philips 55OLED718/12 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active

Új hozzászólás Aktív témák