Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • so_ha

    senior tag

    válasz Joshi #16915 üzenetére

    "Áttörést a P10-el fognak elérni"
    Ne nézz már hülyének! Senki sem kérdezte, hogy mikor jön az áttörés, csak belinkeltem egy új hírt. Az meg szimpla tény, hogy még nem termel az újabb technológiájú gyár, még "csak" a 2018-as Oled panelek gyártása futott fel, és a gyártástechnológia optimalizálásával ezt még tovább tudják növelni ... amire Te rám írtál, hogy ez már régen tudott volt ... azaz csak Te voltál az egyedüli jövőbe látó a fórumon.

    Egyéként az árakból sem lenne több hozzászólás, mint kellene, ha páran elfogadnátok, hogy szerencsére a technológia fejlődés nem fog leállni, és így egyre több, és egyre jobb panelt fognak előállítani, azaz mindegy, hogy ki, és mikor veszi meg az új Oled tv-jét az utána következő vásárló "jobb vételt csinál" (újabb modell, kisebb áron). De a tv-t senki sem befektetésnek veszi, hanem a fejlődés valamelyik szakaszában fizet valamennyit az aktuális technikáért. Az meg agyrém, hogy mi az "általános ár" (#16898), amikor bevezetés után folyamatos áresés/akciók vannak, majd jön egy újabb év alacsonyabb bevezetési árakkal és újabb áresés/akciók ... és aki használni/élvezni akarja az Oled technológia előnyeit az valamikor belevásárol ebbe a folyamatba, amikor számára megéri, vagy csak megadta magát a régi tv-je.

    "És akkor mi van? (#16885)" => "írtam hogy miért "támadtalak" (#16915)"
    Ez nálam nem stílus, pláne úgy, hogy még a fáradtságot sem vetted, hogy elolvasd a cikket! Ezt hívják trollkodásnak, ha valamit úgy köpködsz, hogy a hírt el sem olvasod, majd másról írsz!

Új hozzászólás Aktív témák