Hirdetés

  • Az LG elengedi a feltekerhető tévéket

    ph Nem tudták lenyomni a gyártási költségeket, kevés fogyott belőle, drága maradt.

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz fokukac #53552 üzenetére

    Na az egész jó program. Nekem csak úgy a fejem fáj konferencia meg másnap híján is. Az időjárás megbízható, kiszámítható, légnyomásváltozások nélkül, és semmi hatása nincs rám... :U

    Adott időben amúgy kocsma felénk má' nincs is nyitva, este 10-kor bezár a város. Minden. Még a nonstop is. :) Szóval ha egy túlórás nap után kedved támad valakivel beülni valahova mondjuk este 9 magasságában egy beszélgetős ivásra, már az első italok az utolsók is lesznek kb. és 10-kor rádoltják a villanyt. Finomutalásféleképpen. Olyankor 22:10 körül a teljes városközponton végighaladva 0-3 db élőlénnyel lehet találkozni, melyből az egyik általában egy molylepke vagy szúnyog. Néha denevér.
    Ilyenkor mindig eszembe akar jutni, hogy mi a fenének ülnek otthon ennyien mindig állandóan, de aztán elgondolkodom, hogy mégis hol lennének? Max kocsmában. Ja de az már nincs nyitva. Akkor meg.... ja nem, semmi nincs nyitva. Szóval marad hogy otthon, hacsak nem a szomszédban.
    Másnap meg mindenki dolgozik reggel 6-tól. Illetve 8-tól. Vagy 9-től. Vagy nemtom, mert én akárhányszor munka ügyben vagy szabadságon járok a városban bármelyik napszakban 7 és 18 között, mindig rengeteg ember ténfereg az utcán, az utakon, és az autóval való munkák mennyisége nem indokolja az úton lévő autók mennyiségét.
    De gondolom ez máshol is így van, hogy hétköznap este 10-kor megáll az élet. ;]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák