Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Olyan kérdőjeles dolgok merültek még fel a múltkori otthoni wifire furán csatlakozáson felül, hogy csak na.

    Például azt a csoda dolgot nem tudtam még megfejteni, hogy van egy Toshiba eStudio 167 típusú fénymásoló-nyomtató gépünk. Azt csinálja, hogy amikor már csak 2-6 papírlap van a tálcában, akkor egy hasznos nyomtatott oldal mellé felszed még 2-3 üres lapot is. Vagyis 2 oldal hasznos nyomtatásra kinyom 1 hasznost, 2 ürest, és a második oldalért is 1 hasznosat és 2 üreset. Mármint egyszerre húz be 3 oldalt 1 helyett.
    Ez inkább csak fura és zavaró, mint katasztorfális, de keresem a megoldást. A szervizes karbantartó nem tudta megoldani.
    És itt jön a csoda. A tálcába betettem kb. 100 lapot, majd azt a 4-et, amit csak úgy kidobott fölöslegesen, és még 100 db papírt. És ez a szerkezet "felismerte" a korábban kidobott üres lapokat, és micsinált? Ismét kidobta üresen 1-1 hasznos oldal mellé, egyszerre felszedve. :F
    Gondoltam kib@szok az okostojással, és nem együtt, hanem egyesével tettem közé a régi immár 2x üresen kidobott lapokat, méghozzá úgy, hogy 15-20 új lapot tettem, megint újakat, majd közé egy régit, aztán így tovább rétegezve.
    És b.zmeg, megint kiszúrta, és mindig amikor odaért, azokat a lapokat, mostmár csak egyesével, ismét kidobta üresen a hasznos oldallal összefogva egyszerre felhúzva.. :Y

    Teljes képtelenség.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák