Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 4264adam

    veterán

    válasz tibcsi0407 #4390 üzenetére

    Igen! Elkövettem azt a hibát mint annak idején 4GB ramnál. 3,3GB-ot írt mondom nincs lagg nem kell több a gépbe, pedig igazábol csak a windows okosan használta. Ezért lepődtem meg most, hogy 2GB-->4GB Vramra váltásnál úristen mi ez a 3,4GB használat, pedig ezelőtt is ennyi lett volna csak okosan rakta el a 2GB-ba(törölt, másolt) ezért ugrált mindenhol a Vram érték.

    Egyébként a GTA V grafikai beállításnál rá kell nyomni hogy "restore default", magát bekonfigurálja. Textura: High--> Very high, grass: Normal-->High, Minden csuszka érték maxon ami 2GB-nál nem volt mert 1 lépcsőfok 150MB-ot jelent. Így a Vram teljesen beáll: 3387MB-ra. A ram használat pedig megáll 4,6GB-nál. És az értékek nem ugrálnak fixen maradnak, persze az AB pont most nem tud Srcreenshotot :(

    Szerintem ezzel meg is mutattam, hogy van-e szüksége a 4GB-ra 2GB helyett. Illetve 128 biten is van értelme. V-sync-et érdemes kikapcoslni mert a GPU Usage akkor beeshet 90% alá mert nagyon proci éhes a játék. I7 3770-re váltás a következő nálam illetve 2hét mulva 16GB Ram.

    Csupán a patch okozta menü probléma maradt meg mert a menüben a GPU usage 0%-ra is leugrik meg 22%-ra ekkor van akadozás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák