Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #Morcosmedve

    veterán

    válasz Erdei88 #54132 üzenetére

    Jahj, ertem... igen, ugyan az a cég, de két webshopot tol.

    Mi múltkor külső HDD-t és pendrive-ot vettünk, eredetileg Bestmarkt rendelés, minden visszaigazolás Hardverkeres volt...nem lepett meg, mert mindig megnézem a kapcsolat adatokat, illetve màr vettem onnan RAM-ot... lényeg, megjött, átvehető. Jó szokásukhoz híven, 10 percig keresgéltek (eleve így érkeztem a személyes átvételre, mert a logisztika nem az erősségük), igaz, előtte napokban költöztek át a kis pincéből, de a pendrive nem lett meg.

    Mondta az eladó, hogy megkeresik és ingyen küldik majd. Kérdem: Hívjam, keressem Önöket? Válasz: Neem, nem kell, majd megy a mail.
    Ebből az lett, hogy két nap múlva felhívtam őket, hogy nem történt semmi... erre, hát az a kolléga szabira ment :W Grat, mondom akkor, most Te keresheted meg a rendelésem.. :DDD

    Persze nem lett meg, hétfőn hívtak és mindent ajánlgattak helyette (normálisan, nem tukmálva), de nekem akkor is a fémházas, arany pen kellett, ezt kérték, hogy a világos bronzos ZenBook-hoz legyen illő, plusz tök gyors is, jó a vélemény amazon-on. Na, mondom akkor rendeljétek be és kérek kedvezmènyt. Megmondom őszintén ez volt az a pont, hogy inkább megveszem 11-12k-ért, 9k helyett, de nem várok 1,5-2 hét után többet. Végül meglepetésemre szolgáltak, hogy nem vonták vissza a rendelést, hanem 8k ért futárral megküldték a hét vége fele...végülis, az idő pénz :D :)

    Az egésszel az a "baj", hogy mindegyik webshop ilyen, ellenben a legtöbbször csak elhajtanak...

    [ Szerkesztve ]

    © asszongya'hogy

Új hozzászólás Aktív témák