Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zippofcy

    senior tag

    válasz Pug #4527 üzenetére

    "amúgy nem 1,5 kell majd neki mondjuk a 4gigához, hanem már csak 3,8-at tud majd max"

    Ez nettó baromság, '94 óta legalább 10 saját procim és 6-8 GPUm, haveri körben meg több tucat volt, mind annyin hajtva amennyit max bír a biosból adható max fesszel és SOHA egyiknél se tapasztaltuk hogy csökkent volna a freki amit bírt. SOHA !
    Athlon 64-em kb 4 évig hajtottam kimaxolva, akkor eladtam és még utána 2 évvel is ment ugyanannyin (már nem emlékszem mit bírt, talán 2.4Ghzet vagy 2.8at) A 4 év közepén 1 hónapig rossz vízpumpával ami hagyta túlmelegedni ha filmnézésen vagy böngészésen kívül mást csináltam vele. Akkor lefagyott. Volt hogy naponta 5x. Ártott neki? NEM.

    "És sokat lehet olvasni arról is hogy pl egy x6 ment 1,4 v-on 4 ghz-et prime stabilan aztán már 1,5v kell neki különben kéket dob."

    Szal ezek idióta urban legendek. Abból adódnak hogy egyszer lefut a teszt a procin aztán már nem. Mert NEM volt sose stabil annyin. :P Nekem is volt Pentium 166 MMX-em ami 300 on stabil volt. Úgy 4-5 órát. Szal naponta kétszer kék halál. Mikor megvettem is ilyen volt, meg 1 évvel később mikor eladtam is. Semmi "degradálódás". Úristen mekkora baromságokban képesek hinni az emberek ...
    De ez nem meglepő, pl. az ún. Stockholm szindróma egy sosem létezett dolgot takar.
    Csak az igazságot takargatni kellett ezért kitaláltak egy nem létező dologra egy nem létezhető fogalmat.
    (ha érdekel vkit bővebben kifejtem :P )

    De amúgy tőlem mindenki abban hisz amiben akar. Van aki a télapóban, van aki a reklámokban, van aki a liberalizmusban, multikulturalizmusban, meleg büszkeségben, meg a többi -izmusban (ami mind szintén csak a köznép elhülyítésére szolgál ;] )

    Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

Új hozzászólás Aktív témák