Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz peetmaster #4272 üzenetére

    Na jó, de az akkor egy kamu teszt. Én olyan benchmarkokat teszek közzé, amelyek hétköznapi körülmények között is megállják a helyüket, amelyek jelen esetben a leg-VGA-basztatóbb játékok.

    Lord Vader: AMD- nemcsak benchmarkokban, játékokban sem jók (ergo a benchmark eredmények sem véletlenek). Saját tapasztalat, illetve barátomé, aki minden AMD-procit végigpróbált, végül a PhenomII 955 után végre megértette, hogy Core i konfigot kell vennie.

    darky@: Jó is annak, aki Cinebench-csel csinál mindent. :DDD :R Intel 4GHz és AMD 4GHz között nem kis sebességelőny van ám az Intel javára! Ha azt nézem, hogy egy sima i5-2500 is elveri a tuningolt X6-ot... :U Nem tudom, hogy az AMD-sek fanatizmusát csodáljam, vagy szánjam, de némi tiszteletet azért megérdemel. :R

    Alpachino: :K

    Egon: Honlapomon vannak beállítások, hűtést meg kb. 5 mp beállítani. ;)

    Nincs név: MIlyen gond van a GB karikkal? 3 hónapja használom, 1GHz-et elvisz a GPU, 2303MHz-et a RAM, halk, hűvös (Vmoddal max 80°C), és semmilyen bugba nem futottam bele. :U 44k-ért láttam legutóbb. :)

    banderasz77: Egyértelműen az 560. Majdnem HD6950 teljesítmény + 20% tuning még benne van, PhysX-ről nem is beszélve, amelyet tesztekben valahogy mindig kikapcsolnak, ráadásul nem csal 10% sebességet driverből.

    Vigneau: Azt te nagyon benézted. :DDD :N Objektív teszteket találsz a honlapomon, másutt nincsenek full grafikás tesztek. Mellesleg az "alig lassabb" vélekedésed még a netes tesztek szerint sem állja meg a helyét. Ha meg a GTX560 alá béna grafikával nem elég egy proci, nyilván közelebb lesz hozzá a HD6870. És továbbra se feledkezzünk meg az AMD "optimalizálásáról", amelyet kikapcsolva még távolabb kerül az nVidiától, vagy a netes tesztekben kikapcsolt PhysX-ről. Egy Opel is lesz olyan gyors, mint egy Ferrari, ha utóbbiban is csak 4 henger dolgozik, de attól a gyakorlatban épeszű ember nem használná úgy a Ferrariját, az Opeles meg hadd büszkélkedjen a tesztjével. :P

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák