Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz Locutus #4143 üzenetére

    Azért kíváncsi lennék, mennyi az a "számtalan" játék... :U 30, 40 db? Ha ennél több, akkor mennyi időt játszottál 1-1 játékkal?
    Mennyi játék jelenik meg évente PC-re? :U Simán lehet, hogy nálad kimaradtak olyanok, amelyek a problémás kategóriába tartoznak...
    Ami engem illet, csak egy konkrét gyakorlati példa: 9700 Pro-val végigjátszhatatlan volt anno a Silent Storm nevű játék, mivel fix helyen fagyott, bármit csináltam. Ezt már számtalan helyen, számtalanszor leírtam, de még senki nem cáfolta meg. Jó eséllyel azért, mert ez a program annyira rétegjáték volt, hogy kevesen játszottak vele, még kevesebben tolták végig (a hiba a játék második felében, emlékeim szerint legalább 10 óra tiszta játékidő után jelentkezett); ráadásul gondolom zömében nV kártyájuk lehetett.
    Most mondjam azt, hogy nekem kb. sosem volt gondom nV-driverrel (leszámítva a kezdetek kezdetét, a Riva128-at)? Mondhatnám, mert nagyjából-egészéből igaz lenne (ami hirtelen beugrik vga-hoz köthető probléma az elmúlt 5 év játékaiból, arról kiderült, hogy hardveres eredetű gond volt, amikor lepotyogtak a ramsünik a 6800 Ultrámról). Ugyanakkor az én véleményem messze nem szignifikáns a témában, mivel meglehetősen kevés játékkal játszottam az utóbbi években (pl. az utóbbi évek fps terméséből összesen tán ha 2-3 példánnyal találkoztam, ráadásul azokkal sem töltöttem sok időt).
    Jah, és én sem cserélgetem orrba-szájba a kártyákat (sztem a többségre nem jellemző, hogy hetente másik vga-t használna...): minimum 1.5-2 évre veszek kártyát (a mostani idestova 3.5 éves).

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák