Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz Dinasti #8596 üzenetére

    nekem még csomó játék van Wii-re is amit ki szeretnék játszani szóval nekem az elég plusz volt mikor vettem. többit meg pc-n játszom, így teljesen lefedi azokat amikkel szeretek játszani. na jó egy ps jöhetne, de az már csak tényleg 1-2 cím miatt :)

    amúgy ezek vannak meg jelenpillanatban - hátha valakinek ad ötletet, mert a Donkey Kongról pl. nem nagyon volt szó, mikor mindenki jelezte, hogy kitolt már mindent:

    Bayonetta 2
    Captain Toad: Treasure Tracker
    Donkey Kong Country: Tropical Freeze
    Hyrule Warriors
    The Legend of Zelda: The Wind Waker HD
    Mario Kart 8
    New Super Mario Bros. U
    Pikmin 3
    Super Mario 3D World
    ZombiU

    multiból nagyon gyenge a Nintendo ez tény, bár nekem a Mario Kart az örök - tudom most jött a ki Splatoon, de az max. azoknak élvezet, akik az elmúlt 10 évben csak a Nintendót tolták és nem láttak még rendes multis játékot. az ötlet jö, de a kivitelezés szerintem teljesen ódivatú, mintha nem láttak még rendes multis játékot és még telerakták dlc-kkel (amiibo), ami még jobban megosztja a közönséget. ez is olyan megkésett dolog ahogy a Nintendónál sok minden. remélem köv konzolnál akkora őrület lesz, mint a Wii-nél vagy nagyobb :)

    "Főleg ha kijön az új Nintendó gép szerintem túl sok játék nem fog kijönni rá." - azért ez még messze van :)

    temetni még nem kell a Wii U-t, 1-2 évig még tuti éni fog a konzol, de nagyjából a GameCube életvonalt követi, tehát eleve félholtan érkezett :)

    (#8599) Dinasti: hehe, én még a Returns próbálom 100%-ra kitolni Wii-re, szóval bőven elvagyok ezekkel... :D

    [ Szerkesztve ]

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák