Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csillag01

    aktív tag

    Nem akarok veszmadarkodni csak nehogy toroljek a wii u kiadast mint sorra eddig sok tucat jateknal.allandoan keresgelek jatekugyben de sehol nem talalok semmit.olyan mintha maga a n8ntendo se foglalkozna a wii uval.lehet mar sajat maguk se hisznak benne es mar egy uj konzolt tervezgetnek.par hete vettem a wii um,de megbantam.nem is neztem utana h ilyen gyenge jatekokba.csak bebaktattam a mediamarktba,ott volt 50k ps3,xbox360 meg wii u 80kert.
    Mivel ps4 hianycik,xboxom meg 3 is volt,vettem egy wii ut vissza gondolvan a hajdani gamecubom mennyire szerettem.rengeteg jatek volt ra.a star wars cimek voltak a legjobbak,mai napig orizgetem oket.m8ndd megvettem.lehet jobban jartam volna jan 20,ujra lehet kapni ps4et.
    Egyszeruen nagyon gyenge ez a wii u,se jatek se semmi.lehet ez volt az utolso nintendom....pedig nagyon tetszik a kis gep.rengeteg lehetoseg lenne benne.nem tudom ki a nintendo fejese,meg marketin managere de paros labbal kene oket eltakaritani ,mert ez 1 nagy nulla amit muvelnek.se reklam,se akciok.mi folyik itt Gyongyoson? Kb ennyit akartam. Koszonom h meghalgattATok.azer5 meg titokba remenykedek hatha jon egy par jokis jatek.

    [ Szerkesztve ]

    Asus Rog Phone 6

Új hozzászólás Aktív témák