Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Scarletiel

    senior tag

    Nagyon köszönöm a sok érdekes tudnivalót mindenkinek!

    PandaMonium: Igen én is ezért nem jártam eddig utána a Wii U-nak, gondoltam biztos valami kisgyerekeknek való konzol ami semmi erőforrással nem rendelkezik. Ennél ostobább nem is lehettem volna... Így hogy olvasgattam miket tud, milyen fejlesztések kaptak szerepet rá kellett jönnöm, hogy a Sony és a Microsoft is igen keményen másolta a Nintendo-t. (Ha nem így lenne és átsiklottam valamin akkor sorry)
    Milyen gyakran van a játékokban fps drop? Nem grafika mániából kérdezem csak az mondjuk eléggé zavarna ha nem lenne folytonos fix az érték és beszaggatna állandóan nagyobb jeleneteknél. Illetve hogy ezt updatekkel tudják e javítani?

    moli.hu: Megmondom neked az őszintét, már herótom van a PC-s játékokból. Belekezdek, de 100 játékból ha 1-et végigviszek akkor sokat mondok. Nem tudnak lekötni max az mmorpg-k hosszabb távon, de azt is megunja az ember egy idő után. Pont ezért keresek/kerestem egy olyan konzolt amibe tényleg "beleszeret" az ember és a képernyőnél tartja a játékost. PC gameket nézve és úgy sajnos a többségi játékokat tekintve a gameplay mint olyan kihalóban van, a story, cselekmény már másodlagos hanem harmadlagos a cégeknek és szinte csak a grafikára mennek rá, így engem nem tudnak lekötni csak amíg kinyáladzom magam a fényeffekteken aztán érdektelen leszek... Ebben remélem, hogy a Nintendo saját játékai nem okoznak majd csalódást és kellően érdekfeszítő játékmenettel örvendeztet majd meg! :)

Új hozzászólás Aktív témák