Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • moli.hu

    őstag

    válasz Scarletiel #1360 üzenetére

    en vagy 29 eve pc-s jatekos vagyok, 4 eve vettem az elso jatekkonzolom az asszony otletere es neki ajandekkent, egy wii-t. Egy uj vilag nyilt ki elottem az evtizedes, pc-n elerhetetlen, ezert szamomra teljesen ismeretlen nintendo franchiseokkal. Es azt kell mondjam teljes bizonyossaggal, hogy akinek van pc-je annak felesleges melle venni egy xboxot vagy pst, tok ugyanazok es tok ugyanolyan jatekok vannak ra, mint amivel mar evtizedek ota a pc-den jatszol. Persze elofordult azota, hogy hanyagoltam a wii-t, mert vannak fpses es autoversenyzos korszakaim, ezekre mindkettore pedig csak a pc a megoldas. de platformjatekra, rpg-re a nintendo a valasz. Lokal multiplayerre sokkal jobb a nintendo a konkurencianal, mivel egyutt jatszottunk, az asszonyt a wii vezette be a videojatekok vilagaba, azelott o max passzianszozott es hoditozott. A wii utan vettem magamnak egy nintendo ds-t is, de az asszony tobbet jatszott vele mint en, igy kapott o is egyet. az android nyomaba se er, szuksegesek a dedikalt kezelogombok a videojatekhoz. Hat ez az en tortenetem.
    Azert ha ugy erzed, hogy vissza fog huzni a pc-s vilag, a billentyuzettel, egerrel es kormannyal es a veres jatekokkal, akkor inkabb gondold meg megegyszer.

    a nintendo jatekok onmagukban is elvezhetoek eloelet nelkul, sot, az az erdekes, hogy sokszor direkt rajatszanak erre es egy az elozmenyektol fuggetlen vilagot hoznak letre, hogy szabadabban desingolhassak a jatekot - foleg a zeldanal igaz ez a kovethetetlen timelinejaval. A mario platformoknal is tok lenyegtelen a sztori, mindig elraboljak a lanyt, itt a jatekmechnika a lenyeg, a nintendo altal kitalalt uj iranyitasi modok demonstracioja, tokelyre vitele. ez sokakat marhara bosszant is, mert nem ertik, hogy egy videojateknal a jatek a lenyeg.

    ezek utan a valasz a kerdesedre "ajánlanátok-e playstationon de leginkább PC-n "nevelkedett" embernek ezt a konzolt."
    egyertelmuen nem. csak ha megcsomorlottel azoktol es valami ujat keresel.

Új hozzászólás Aktív témák