DOMINÓ T-PERCEK reklámja alatt megy, amikor a csávó lehajol a helikopter elől, átlépi az eldőlő villanyoszlopot, stb....
Nouvelle Vague - I melt with you
What difference do you think you can make, one man in all this madness?
(#2001) -boyscout- válasza kigyi (#1965) üzenetére

DOMINÓ T-PERCEK reklámja alatt megy, amikor a csávó lehajol a helikopter elől, átlépi az eldőlő villanyoszlopot, stb....
Nouvelle Vague - I melt with you
What difference do you think you can make, one man in all this madness?

Nem kempel ott, mert az a másik alatt megy...
Ugyanis 2féle chello reklám megy, az, amiről ti beszéltek, és a ''magyaros'' 
Priviben is ment...
A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux

Megvan fiúk köszi.....
Enjoy Life
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

hát ilyen sűrűn én nem nézek tv-t, ezt is csak a linkről láttam 
Complicated human being.

Hali!
Én tudom a címét csak sajna nincs meg a zene, ha valakinek megvan legyen kedves küldje át valamilyen módon, a netet már végig túrtam érte de dc-n nincs szál torrent meg nem megy aktív módban.
Tehát :
Three'n' One -- Reflect 2003 (Andrew S. Updated mix)
thx.
'' Senki se tud semmit! ''

[link]
Valaki meg tudja mondani a szám címét? Egyébként nagyon király videó.
while (state(Korso) != _BROKEN) go(Korso, &Kut);

Pilot - Magic
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

Potatoheadz - Narcotic ????
Van egy másik klip is amiben tényleg ugrálnak, de az nem jut az eszembe. Ebbe inkább táncolnak, de azért nézd meg hátha ezt keresed 
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ---------------------------------------- -------------------------------------------------- én meg téged -------------------------------------------------

Sziasztok!
Ha valaki tudja, hogy ebben a videóban melyik dal szól a SOAD-tól, légyszíves ossza meg velem is!
Köcce!
A link: [link]
Alba
Üdv.
Chop suey.
http://www.flickr.com/photos/schbence/

Aki tudja az alábbi linken található mp3 részletből a dal címét, kérem segítsen!
[link]
Előre is köszi!
eof()
Axwell - Watch the sunrise
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Köszi a gyors választ!
eof()

Hellosztok,felvettem 2 számot a telómmal egyik az nem oan jó minőségű másik egész jó és ezeknek keresem a címét -előadóját ha valaki esteleg felismeri
légyszi hallgassátok végig 
Dandy -I love Deep- tegnap esti buli-07.22 és egy deep-es beütésű house szám:
[link]
És ez pedig egy rádión volt ugyan csak 22.-én este ez ien minimal-os progis nemistudom őszintén mien
:
[link]
előre is nagyon szépen köszönöm!!!

[Szerkesztve]
''..az utat építeni kell, és nem lezárni...''

Ezalatt szóló zenét ki ismer?
Fontos! [link]
[Szerkesztve]

fúúúúj
ki meleg? 
''..az utat építeni kell, és nem lezárni...''

Sin with Sebastian - Shut up (and sleep with me)
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ---------------------------------------- -------------------------------------------------- én meg téged -------------------------------------------------

Ez az!

Köszi szépen te egy hős vagy és még köszönöm azoknak akik próbálkoztak!
De te nyertél!

Evga 448-as 560ti eladó! Dream as if you will live for ever, live as you will die today!

A Beverly- hill-i diliben ( pár hónapja volt a tévében) van a közepe táján egy dal, a filmben azt mondják az a címe hogy Olyan magányos vagyok, sírni akarok. Tudja valaki az eredeti címét és előadóját? Köszi
Mezőhegyes

Remélhetőleg
11 vagy 14: [link]

Lenne egy bugyuta kérdésem!
Van egy külföldi banda amibe talán egy nő énekel a zenekar neve érdekelne és én tudom a nevét de csak hallás útán és nem tudom hogy írják? 
Most kiejtés alapján írom le:roksek
Én próbáltam úgy,hogy rockseck de ilyen zenekar nincs de az biztos,hogy valahogy így van a neve.
Valaki segitsen.
Evga 448-as 560ti eladó! Dream as if you will live for ever, live as you will die today!

Szerintem ez az
oxette

Roxette, igen, svéd banda... 
Complicated human being.

Köszi
Mezőhegyes

hi srácok ki énekli ezt a számot, aminek itten van a szövegébő lennyi:
Csóró vagyok, de többnek látszani nem akarok...
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit

neked aztán van ííízlésed!!!!!!!!!!!!!! 

elég lett volna csak a zenét feltölteni

Csak tisztán

üdv!
A Sziget 2006 reklám zenéjének címét szeretném megtudni 
Mintha a Kegyetlen Játékok-ban is lett volna ez a zene.... 
mod: megvan [link] 
[Szerkesztve]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Sziasztok.
Megtudnátok mondani, hogy az alábbi videon mien zenék szólnak 
Video: [link]
Köszi
Live for Speed.... by Turbo Diesel :O

Hátha valakit még érdekel a Dave reklám zenéje eredetileg egy jamiroquai szám azthiszem
[link]

Hááááát Jami-baby azt talán a bölcsőben is hallgathatta
Bobby Hebb az eredeti, meg volt Boney M meg még sokan mások akik énekelték ezt a számot. De nagyon jó, hogy belinkelted
nekem is kell 

Sorry nem ismertem az eredeti,de ahogy látom jó sokan feldolgozták

Csak erdekességből kérdezem,hogy ez a zene melyik film betétdala volt?
[link]

Még mindig HÁPP
És nem a Secta Chameleon...
Előre is köszi
M
A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
Nemtudja senki 

bocs ha rossz helyre írok de itt sokan megfordulnak úgyhogy gondoltam ide írok
na szóval a hugomnak már elég régóta nyaggat h szedjem le neki a Shakira : Hips don't lie c. számának a karaoke verzióját de nem nagyon találtam 
Esetleg nem tudnátok segíteni?
Üdv.: Xan
Legálisan nemnagyon fogod letölteni.

Szóval adott egy szám amiből egy másodpercnyi nincsen, meg a 90-es évek elején ment diszkókban, és a Sweet Mine of Child című Guns and Roses szám gitárszólója volt az alapja, ide már végső elkeseredésemben raktam fel, ha esetleg valaki akkortájt diszkózott talán tud adni egy egy támpontot kb. mi is lehet ez, bocsi és köszi 
The more I know about women, the more I like my bike

hi srácok ki énekli ezt a számot, aminek itten van a szövegébő lennyi:
Csóró vagyok, de többnek látszani nem akarok...
''Ráadásul a videókarikhoz nyitotta...'' - by Mr Gambit
Sziasztok!
Magyar szám, refrén: előre magyarország, előre magyarok
Rock stilus, nem az istván a királyból van szerintem, mert azon nem találtam.

Sweet Child O' Mine a helyes cím. Amugy ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. A rádió deejay utolsó adásában zárás (éjfél) előtt kb 20 percel (azért irom igy mert elég sok embernek megvan az adás) van egy sweet c. o. m. feldolgozás, mai stilusban. Nem tudja ennek valaki az előadóját,cimét,remixerét?
- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
Valaki 

A Palette Color XXL reklámnak mi a zenéje?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

ez engem is érdekelne.... 
Complicated human being.

huhh de rühellem

A Fiat Ducato reklámja alatt milyen szám megy?
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
A legelső: Rob D - Clubbed to death (kurayamino mix) (asszem a teljes neve a Dougen,de nem biztos)
A második valami francia RAP. Pontosan nem tudom,de ha tippelnék akkor ONE SHOT (többek között a Taxi 1 betétdalait is ők csinálták, nézz utána hát ha ővék ez a szám is).
S a többire is ezt tudom mondani mert abszolút nem a szakterületem a RAP/HIP-HOP
Az uccsó meg ugyan az mint az első.
WoW játékosok figyelem! Keresek WotLK CE-t megvételre. Bővebben az apróhirdetésben: http://bit.ly/HhzMRx