- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
Én is 22-es vagyok, most kezd az lenni, hogy nincs hol versenyezni, mert gyengék a kocsik, Undergroundhoz meg 25. szint kell.
Mondjuk eddig egy szem aranyat nem költöttem, valahogy sajnálom elpazarolni.
@Themarci
A versenyeket újra tudod játszani, úgyhogy tudsz alkatrészt szerezni.[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Kösz!
Gondoltam milyen menő leszek a Porschémmal, közben ahogy látom, fery02-nek előbb vót' meg.
A VisualPointokat tényleg adhatná kicsit sűrűbben, vagy legalább lehetne az aranyat átváltani rá... Amúgy én nem értem, hogy vagytok ennyire elől a Tournamentben, én ~2000, helyen vagyok, pedig ha van ticketem, mindig lenyomom (jó, mondjuk kiesett egy 15 órás másnapos szakasz, de akkor is). Meg nekem az a kocsim sem olyan erős, mint nektek.
A következő meg ugye Toyotás lesz, ami nekem még rosszabbul áll jelenleg, mert nem nagyon szeretem azt a kocsit.
-
Danny365
őstag
válasz ::Trunks:: #127 üzenetére
A kocsihoz blueprintek kellenek, az alkatrészeket hiába fejleszted, a kocsi szintje nem fog emelkedni (mármint a csillag).
Szerk: meg egyszer elolvasva már nem értem a kérdést, milyen jelvény?
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Oops, semmi, hülye vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Ha skippelem az adott versenyt, akkor azért még megkapom a győzelemért járó cuccokat, alkatrészt?
-
Danny365
őstag
Remélem ezt a másik Snoop Doggos kocsit is meg lehet majd szerezni valahogy, mert úgy kezdtem a játékot, hogy mindent megnyitok benne, de annyira nem néz ki jól, hogy ennyit fizessek érte...
-
Danny365
őstag
Szerencsére nem kell pénzért megvenni a kocsit, mert limitált ideig ládákból is meg lehet nyitni ahogy látom.
-
Danny365
őstag
Lehet ez a szponzor dolog akkor a szintekkel/szintlépéssel van összefüggésben és nem csak úgy random adogatja. Én is sokat játszom vele, szóval nem az lehet az oka, hogy nem.
-
Danny365
őstag
Hmm, pedig addig már kellett volna kapnotok ilyen ajándékot, legalábbis én kaptam. Fene se érti.
-
Danny365
őstag
Vicces ez az Underground mód, jelen pillanatban konkrétan nem lehet befejezni, mivel a Car Series nem ad elég rep pontot, így nem lehet meg hozzá a szükséges szint.
-
Danny365
őstag
Egy kis trükk: ha kinyitogatod a 20ezres ládákat, akár egymás után többször is (azt az öt darabot), majd egyből visszatöltöd az állásod, akkor visszakapod a pénzt és nyitogathatsz újra (persze a cuccokat elveszted). Jól jöhet annak, akinek esetleg olyat dobna a gép, ami nem kell neki. (a láda nyitás után viszont mást ne csinálj, ami miatt feltöltené a felhőbe)
Az arany ládáknál nem működik ahogy nézem, ott már akkor szinkronizál, mikor kinyitod.
Amúgy jó nagy szopás ez a ládázás, nekem 2 féle alkatrész kell, és úgy 500 ládánként dob egy olyat. Eladogatni a felesleget meg baromi unalmas és fárasztó. Ezért egy hatalmas mínusz a játéknak, legalább lehetne mindent a black marketen beszerezni, de áh nem. Így meg beleölhet az ember egy millió forintot is, akkor se tudja végigvinni a játékot (no meg én már abban is kételkedem, hogy egyáltalán végig lehet-e vinni, de ez egy másik történet...).
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Én most már végigviszem, feltéve ha csinálnak valamit az uccsó' Time triallal, mert jelenleg megoldhatatlan. Írtam nekik, elvileg 1-2 hét amíg válaszolnak...
-
Danny365
őstag
Nálam előbb jött a Karácsony és van már minden jóság a garázsomban.
19. chapter 10. verseny (ezen kívül a boss lenne vissza). Igazából én már egy ideje trú free-to-play módban játszom (értsd: csaltam), így se arany, se benzin, se semmi nem probléma. Ezért nem is írkodtam, hogy na én már itt járok, mert hát így könnyű. Viszonylag.
Egy biztos, földi halandó, tisztán nem fogja végigvinni a játékot. De ha beleölsz tíz-százezreket, akkor sem. Lent láthatod, milyen autóval sem lehet megcsinálni ezt a hülye versenyt.. És nem én vagyok béna, már vagy 50-szer nekifutottam, nem koccanok, se semmi és mégis egy-másfél másodperccel elmaradok a cél előtt. Szerintem az EA-nél sem mentek még el eddig vagy nem tudom. Próbáltam máshol driftelni, vagy épp nem driftelni, stb de esélytelen.
Nyilván így nem volt nagy teljesítmény eljutni idáig, de ezt legalább élveztem. Meg elvileg a későbbiekben lesz benne nyílt világú autókázás, az meg érdekelni fog.
Na szóval itt a verda. Elmondom neked, hogy ez több óra doboznyitogatás eredménye.
És láthatod, van még 2 cucc, ami fejleszthető... lenne, ha kapnék olyan alkatrészt. Eddigi tapasztalatok alapján úgy 1000 (!) doboz után meglennének, de már beleuntam. Nyitni még okés, eladni már necces, mert háromszor kell taperolni a képernyőt, hogy egy alkatrészt eladj, szóval sokáig tart.
No, ennyire fair a játék.Én aztán tényleg a warez, meg lopás ellen vagyok, de pont az ilyen szopatások miatt vagyok úgy, hogy F2P játékok korlátait vagy megkerülöm így vagy úgy, vagy hagyom a túróba. Hozzáteszem, egy kezemen meg tudom számolni, hány ilyen játékkal játszottam. Az ingyenes játékokat én nem is szoktam nézni Play Store-on.
Ezeket csak azért körmöltem le ide, hogy pénzt ne adjatok ki többet a játékra, mert felesleges.
Hogy hogy lehet trükközni, azt meg ne kérdezzétek tőlem, neten könnyen megtalálni. Root kell hozzá egyébként.
-
Danny365
őstag
Nem kell nekem dicséret, csak leírtam a tapasztalatokat. Én sem szoktam amúgy trükközni, jó volt az anno, általános suliban... iddqd, meg ilyesmik.
Az EA meg akkor nem lenne túl jó arc. Engem személy szerint így nyilván nem lomboz le, hogy nem tudom végigvinni, mert gondolom amúgy sem ad semmit a végén, a történet meg enyhén béna volt, de mivel idáig valószínűleg csak az tud eljutni, aki nem kevés pénzt (vagy annál is több időt) beletett, az azért már had tudja befejezni a játékot.
Amúgy meg csak azt írtam nekik, hogy van egy xyz PR-es kocsim (amivel elvileg easy-nek kéne lennie?!), de tök esélytelen és nézzenek már rá.Ennél a játéknál amúgy pont nem éreztem azt, hogy magammal szúrtam volna ki, mivel így legalább tudtam rendesen játszani és nem az volt, hogy 3 perc alatt elfogy a benzinem. Meg nem azon kellett görcsölni, hogy az alig osztogatott visual pontokat mire költsem el, mert amúgy tök lassan lehet beszerezni őket.
Kihívás meg se így, se úgy nincs a játékban, szóval már csak ezért sem érdekelt.Mondjuk aki Tournament módban csal, az elég nagy paraszt, mert a jutalmakra konkrétan nincs semmi szüksége.
A játékot továbbra sem tartom rossznak egyébként, csak szerintem rosszul oldották meg, hogy hogy lehet pénzt legombolni az emberekről. Én szívesen fizettem volna nekik, csak nem így, ebben a formában.
Kár, hogy a régi Most Wanted-ed nem akarják portolni, nekem az volt az egyik kedvenc részem, azért most kifizetnék nekik 20 dolcsit is. -
Danny365
őstag
Én tegnapelőtt feltettem a psp-s Most Wantedet, max élsimítással, meg minden jóval is stabil 30 fpssel futott, csak épp olyan érzékeny volt az irányítás, hogy egy versenyt nem tudtál megnyerni. Pedig jó lett volna.
-
Danny365
őstag
válasz jonnyjoker01 #444 üzenetére
Hmm, fura. Én PPSSPP-vel próbáltam, de az analóggal kb. faltól-falig lehet csak játszani. A D-paddel meg jobbra kanyarodás közben aktiválódott a lassítás, a gombkiosztással meg nem volt kedvem vacakolni, így ment is a levesbe.
Kontrollerrel talán jó lehet játszani, nekem az sajna nincs.
-
Danny365
őstag
Jó ez a spec eventes BMW. Razor elvileg Mustang GT-vel nyomatja majd, remélem azt is meg lehet majd szerezni az event után, mint azt a másik Snoop Doggos kicsit is lehetett.
-
Danny365
őstag
Most látom, hogy nem szükséges minden nap megcsinalni az eventet, mivel én csak most csináltam meg a negyedik chaptert és egyből megnyílt az ötödik, tehát ha az ember kihagy napokat, akkor is befejezheti.
-
Danny365
őstag
Elvileg de, de nekem nincs is olyan csomag, amihez adnák a kocsit, szóval valami nem stimmel az ő részükről. Ha simán most vennél aranyat, nem hiszem, hogy járna hozzá bármi is.
Egyébként meg ha úgy lesz, mint múltkor, akkor ládákból is ki lehet majd nyitni blueprinteket.Amúgy fura, hogy ti 735-ös BMW-t kaptatok. Nekem tényleg maradt 768, fene sem érti.
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Ahogy nézegettem, a pénzes dobozok is mintha ugyanazokat dobták volna, mint az arany dobozok, nem is nagyon értettem. Nekem a zöld alkatrészekkel volt most gondom, mert azt csak versenyek után adták és én persze, hogy nem azokat a kártyákat választottam... Az árány'om meg nekem is véges.
Egyébként volt már olyan köztetek, akik mondjuk kék cuccot alakítottak át lilává? Azon gondolkodom, hogy vajon ezek a felhúzott alkatrészek nem lehetnek erősebbek, mint egy gyárilag lila cucc?
Már csak azért gondolom, mert a nem-Razoros BMW-ben csak legendary cucc van (igaz, azok nem nagyon lettek fejlesztve) és jelenleg pont ugyanolyan PR száma van, mint a Razoros BMW-nek, ami meg csak lila. (ráadásul a kocsi is egy csillaggal kevesebb)Az a baj, annyi conversion kitem meg nincs nekem se, hogy bármelyiket is átalakítsam legendary-vá, hogy összehasonlítsam.
Vagy lehet, hogy csak a prototype cuccok erősebbek, mint amiket amúgy lehet szerezni, nem tudom.
-
Danny365
őstag
Kicsit nézelődtem a játékban, szerintem biztos lesz még lehetőség dobozból kinyitni a Mustangot, mivel ha rámegyek a kocsira, ki is írja, hogy a Loading docks-ból lehet Blueprintet szerezni (persze most nincs ott), így gondolom majd csak belerakják.
Ugyanez van a BMW-vel is. Mondjuk arra már nem emlékszem, hogy a Shelby-hez hogy lehetett az előző eventnél BP-t szerezni, mert szerintem azt most nem dob még egyik féle láda sem, pedig ahhoz nem volt semmilyen akció.
-
Danny365
őstag
Megint van limitált láda, de semmi értelmét nem látom. Kb. ugyanolyan, vagy még rosszabb cuccok vannak benne, mint a sima arany ládában, ráadásul sokkal több aranyba kerül.
Pedig azt hittem már végre lesz Razor Mustangunk...Más: most mentem egyet a jelenlegi Tournamentben, és 11 másodperccel maradt le az ellenfél. Csupán 600 PR-rel volt gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Egyébként én pár hete írtam a supportnak, hogy edge+-on sem néz ki valami jól, szerintem többet is elbírna a hardver. No, azóta le sem lehet tölteni a telefonra, mert nem kompatibilis vele... Végül is ez is egy megoldás volt.
-
Danny365
őstag
-
Danny365
őstag
válasz Maxtreme #843 üzenetére
Azt hiszem a Sima edge-dzsel még kompatibilis (úgy rémlik, neked az van). De ha rámész böngészőben a Play Store-on a játékra, majd az Installra kattintasz, akkor ha azt írja ki, hogy a játék már telepítve van, ez esetben elvileg nincs gond. Ha azt mondja, nem kompatibilis, akkor te sem tudod többé Store-ról telepíteni.
@Micsurin
Igen, csak azt olvastam, hogy amit a játék letölt magának adatokat, az részben készülék-specifikus, ergo nem tudom, az én esetemben mit akar/tud majd letölteni. Majd kiderül.@fery02
Ezt én is észrevettem, hogy a folyamatos drift sokszor nagyon nem előnyös. Főleg, mikor kemények az ellenfelek, ahogy te is írod. Meg ha már driftel az ember, akkor se úgy menjen be a kanyarba, hanem előtte kanyarodjon szépen szűken, mert máskülönben baromi szélesen veszi be a kanyart, ha alapból driftelve megy bele az ember.[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Nekem 455 lett a raktár férőhely. Nájsz.
Meg van monthly Gold akció. -
Danny365
őstag
No felraktam én is a CSR Racing 2-t, tényleg elég állatul néz ki. Nektek nincs kedvetek vele játszani? Csinálhatnánk egy saját crew-t, ha azt is legalább olyan elszántan tolnánk, mint az NFS-t, biztos kemények lennénk.
Azért is nem az androidos játékok topikba írtam, mert ez a kemény mag.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest