Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz agyarka #5044 üzenetére

    Jol ertem, ez most akkor nem teljesen korrekt, a 13 opti keves egy stringen? Vagy a 26 panel a keves, 27 kene? Errol nem volt szo, nekem vegig 13db 650-st mondott...
    Ami jo kerdes, hogy ha ez nem egy korrekt rendszer, miert engedi fel a solaredge rendszere bazi nagy figyelmezteto jel nelkul az invertert felkonfiguralni igy?
    Amugy +2 panelre van hely, sot igazabol atrakni akartunk ket panelt mashova, valoszinuleg a kemeny arnyekat rosszabbnak ertekelte a programjuk eves szinten mint azt hogy gerincnel legyen ne meterekkel lentebb, de sok kulonbseg nem lehet, es igy kicsit logikatlanabbnak nez ki az elrendezes. De a +2 elem is lehetne (ha majd elfogy a hitelunk... szoval fel even belul nem hiszem), csak kerdes hogy melyik muszaki tartalommal.
    Ami nem vilagos: 27 napelem mint minimum es 14 db P650 eseten azt jelenti, hogy a P650 elkezel egyetlen napelemet is? A 27 az azert mert ez pont 325-s vagy ez paneltol fgtl?
    A masik, hogy most akkor napelem, teljesitmeny vagy opti darabszam van minimalizalva? A 13xP650+1xP350 pont egyiknek se jo, mert se nem 14x650 se nem 16-os minimum a P350-hez? Gariilag, amugy mukodik es mint mondtam eddig senki nem jelezte hogy szar lenne, de akkor nem hagyom beken a ceget ha kiderul, hogy barmi hatrany szarmazhat belole.

Új hozzászólás Aktív témák