Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    akik nem olvassák el a számlában előzetesen közölt tájékoztatást, azoknak segítség lehet;

    Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2016. június 1-jei hatállyal módosítjuk az egyéni előfizetők részére nyújtott elektronikus hírközlési szolgáltatások igénybevételére vonatkozó Általános szerződési feltételeinket (Lakossági ÁSZF), az egyedi előfizetõi szerződésre is kiterjedő hatállyal, a következők szerint:

    Mobil szolgáltatásokra vonatkozó feltételek változásai:

    1. A Travel & Surf roaming adat díjcsomag család lezárásra kerül, az a továbbiakban nem rendelhető meg. (ÁSZF 5/a havidíjas -értékesíthető - melléklet 7.3. pont, és 5/a Domino - értékesíthető - melléklet 7.3. pont)
    2. Az EU 100 roaming opció kikerül a Díjszabásból. (ÁSZF 5/a - értékesíthetõ - melléklet 7.1. pont)
    3. Kivezetésre kerül a Digitális tartalomszolgáltatás. (ÁSZF 2/a melléklet 3.1.2.12. pont, 5/a havidíjas értékesíthető - díjszabás 4.4.2. pont, 5/a Domino - értékesíthető - melléklet 4.4.2. pont)
    4. Az alábbi kedvezmények lezárásra kerülnek: Családbarát kedvezmény (mobil), Te+Én kedvezmény. A kedvezménybe a továbbiakban nem vonhatóak be új hívószámok, a már bevont hívószámok vonatkozásában a kedvezmény továbbra is érvényesül. (ÁSZF 5/a havidíjas -értékesíthető - melléklet 3.3 pont, 5/a havidíjas lezárt - melléklet új 1.1.5. pont, 8. számú melléklet 3.2 pont)

Új hozzászólás Aktív témák