Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dptrsk

    Topikgazda

    válasz C4mp3r #66890 üzenetére

    "hogy rohadtul senki nem tud semmit, mindent a gyartora fognak, hogy csak toluk fugg mikor lesz megint."

    Ez nem gyártóra fogás, ez az Apple bevett gyakorlata.
    A forgalmazó tudja, hogy ma-holnap-valamikor jön egy szállítmány, de az Apple nem közli, hogy mit küld, lehet, hogy csak szürke modelleket, lehet mást is.

    Az Applenél nem úgy megy, mint más normális gyártónál, hogy rendelek X darabot, s megmondja, hogy 5 nap múlva landol nálad az X darab. Ez lenne a normális.

    De mivel az Apple mindenben egyedi... Ezért ott máshogy mennek a dolgok... A Telekom rendelt X eszközt, az Apple nem azt mondja, hogy 1 hét múlva landol az x darab, s mindenki örülne, hanem akár napi szinten szállít 1-2 darabot, amíg meg nem lesz az X darab...

    Érdekes, hogy az meg sem fordul egyik Apple rendelő fejében se, hogy beolvasson az Applenek(chat, e-mail, stb), hogy miért ilyen agyament módon szállít... Mindenki a szolgáltatót okolja... Pedig a szolgáltató a legkevésbé tehet róla, nem raktározhatja a kapott készletet, 1-2 nap alatt vásárolhatóvá kell tennie vagy jön az Apple szerződés miatti büntetés, amit nem akar vállalni senki, inkább mindenki szívjon, az Apple baromsága miatt.

    Az, hogy valaki elhappolja előled, arról te tehetsz, mert azt azért mégse várd el, hogy csak délben tegyék fel, mert neked akkor jó. Az meg se fordult a fejedben, hogy az Apple milyen idióta, hogy csak 1-2 darabot küld a Telekomnak(amikor ekkora kereslet van???)... De a Telekom hibás, mert kitette (ahogy az Apple-lel kötött szerződésben vállalta) és eladta, amit kapott.

Új hozzászólás Aktív témák