Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jó lesz ez úgy néz ki, mert éjjel nem merült jobban mint szokott mobneten. Nem tudom droidéknál hogy van ez a 3g és ha adat forgalom van megy H-ra téma, de nekem nagyon gyakran ugrál, gondolom a 15 perces mail frissítés miatt is, meg ki tudja még miért. Lehet, hogy a BlackBerry-s csomaghoz is köze van. Melóban ahol főleg kéne a mobnet el is dobja a térerőt néha és alapból alig van térerő. EDGE sem maxon megy. Telenor is így volt, de talán valamivel jobb volt. 2 olyan hely is van ahol én tartózkodom és gyakorlatilag hívni sem lehet akkor. 21. században nem hiszem el, hogy ilyen van. Oda kéne bszni egy kiba tornyot a telep mellé és kész. Valami van is amúgy, csak nem tudom kihez tartozik.
    NAgy szívfájdalmam, le is teszteltem, hogy ha átugrok wifiről mobnetre akkor a BB-s dolgok nem azonnal úgymond folytatólagosan működnek, hanem eltelik egy kis idő. Egy fájl küldésénél teszteltem és gyakorlatilag leáll újra kell kezdeni. Videó hívást még nem néztem, de visszaállt OFF állásra a BBM én újra bekapcsoltam, majd kipróbálom.
    Összességében a térerő gyengébb mint telenyomornál.
    Ez a telekom app kicsit meglepett. Prortolva ugyan, de megy és nem kért bejelentkezést, csak úgy betöltötte a fiókomat. Kérdem én: Miből hogyan ha előtte nem volt kapcsolatom az appal?
    Másik: Ki és bekapcsoláskor eddig BlackBerry feliratot láttam, már Az az ocsmány Té logo jön be. Megint kérdem: Honnan is miért? Független Passport!

Új hozzászólás Aktív témák