Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blackmirror

    senior tag

    válasz djculture #63328 üzenetére

    Az a helyzet hogy ha kikapcsolják az előfizetésem mondjuk újra és kiszámláznak esetleg egy kötbért akkor nem segít az rajtam ha a homár oldalra írkálok. Szóval ezért úgy gondolom hogy jobb ha a hatóságokra bízom az ügyet aztán majd ők elintézik a telekommal.

    De most úgy fest hogy fél év alatt sikerült megoldania a telekomnak a dolgot. Ha mégis jön felszólítás. akkor többet már nem fordulok hozzájuk az biztos.

    Ha a homárra ezt az egészet leírnám akkor kb senki nem olvasná el, olyan hosszú lenne.Főleg ha csatolnám a panaszokra adott válaszokat :D Lassan már én sem tudom követni.Pl.:
    -1430 felhív: ne aggódjak ,majd automatikusan törli a rendszer az át nem vett telefon számláját
    -majd jött a felszólítós sms 750Ft-ért és megvonták tartozás miatt az epack kedvezményt
    -panaszt tettem megint,válasz:igazam van, jóváírják a felszólítási díjat
    -majd jött a felszólító sms megint 750ft,és epack kedvezmény megint ugrott
    -1430-on panaszt tettem.
    -2000 ftért beszéltem a behajtási csoporttal, mondta az ügyintéző hogy a rendszer mely időpontban kapcsolta volna ki az előfizetésem,de felfüggesztik az eljárást és nyugodjak meg, nem lesz semmi következmény.
    -panaszt tettem a 1430-on megint :U , jött a válaszlevél hogy törlik a számlám és jóváírnak 2000FTot ,750-et ill az epack kedvezményt 300
    - nem jött több sms .kikapcsolták a kimenő hívásaim.Bementem az Alleeba, ott mondták hogy nincs tartozásom ez tévedés lesz,fél órán belül visszakapcsolnak, így is lett.
    -aztán panaszt tettem emiatt a 1430-on, jött a levél hogy ennyi és ennyi tartozásom van,ekkor és ekkor fel lettem szólítva, és szíveskedjek rendezni.További panaszt ne tegyek,NMHH ill fogyvédhez fordulhatok.
    -1430 felhív, megint elregéltem az egész fél éves sztorit, mivel az utolsó válaszukban az volt hogy több panaszt ezzel kapcsolatban nem fogadnak így az ügyintéző sem rögzítette panaszként,de felhívta a behajtási csoportot.Ott mondták neki hogy elég sok bejegyzés van ezzel az üggyel kapcsolatban utána néznek....aztán nem is hívtak de pár nap múlva kaptam a másik levelüket mely szerint túlfizetésem van, ill 19.990-et jóváírnak .így el fog tűnni a 19.990-es "tartozásom".

    Dióhéjban ennyi.Asszem kétszer beszéltem a behajtási csoporttal de már nem emlékszem hogy volt,hónapok leforgása alatt telefonáltam párszor.1430 meg vagy tízszer lett hívva és írásban is panaszt tettem :W

    [ Szerkesztve ]

    iPhone X@R, iPad Pro

Új hozzászólás Aktív témák