Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz troland26 #40715 üzenetére

    Hacsak addig nem változtatnak a szabályon (és lesz arany/platina szinted), akkor 3 hónappal a 24 hónapos hűség lejárata előtt már vehetsz készüléket.

    sz.balazs.95
    Úgy tudom, hogy több kivezetett (megszüntetett) adatcsomag "kódját" használták fel újra. Ezek szerint az L csomag a megboldogult Net 30 kódját kapta meg, és az önkiszolgálóban megjelenő nevet ezek szerint elfelejtették átírni. :D

    Draken
    Hétvégén sok probléma volt az aktiválhatóságokkal, az önkiszolgálón egyáltalán nem is működött (elvileg, de lehet csak egyes csomagoknál nem), és akiknek nem volt net csomagjuk, azoknak az ügyintézőn keresztüli aktiválás is problémás volt... :U

    porse
    4-én éjfélig tudod felhasználni a keretet, 5-én 0 órától pedig az új keretet használod majd, amit március 4-én éjféli "kell" beosztani. Ettől függetlenül a havidíj naptári hónap szerint lesz számlázva.

    St3ven és djculture
    De, az összes új díjcsomagnál díjmentes a hívószámkijelzés.

    313313
    Csak nincsenek fókuszban, de egyelőre a Mozaikok maradnak, illetve az Eco XS mindenképpen, mivel kötelező tartani "adatmentes" díjcsomagot is. Bár az Eco XS-hez "automatikusan" jár a Go!NapiNet, de az nem számít, mert annak a díja nincs belekalkulálva a havidíjba (ha például a Move XS-hez tartozó adatkeretet kapcsoltatod ki, nem lesz olcsóbb a díjcsomag, tehát olyan szolgáltatásért fizetnél, amit nem tudsz kihasználni).

    djculture (és még sokan mások)
    "Amennyiben egy adott hónapban valamely feltétel nem teljesül, Előfizetőnek adott hónapra vonatkozóan nem jár az e-Pack kedvezmény (...) Amennyiben Előfizető a rákövetkező hónapban teljesít minden feltételt, úgy adott hónapra vonatkozóan ismét jár számára a kedvezmény, ehhez Előfizetőnek nem szükséges újra regisztrálni az e-Pack kedvezményre."
    (díjszabás 3.1.)

    zoli62
    Már írtam, hogy a NetPlusz-ok kizárják a Duplanet 400-at, vagyis például ha Duplanet 400-ad van és NetPluszt aktiválsz, ugrik a Duplanet kedvezmény.

    pepe091
    Király. Valóban, a díjszabás is azt támasztja alá, hogy a Like S lebeszélhetősége nem változott... Ennyit az oktatási anyagokról... :B Bár még nem zárom ki azt a lehetőséget, hogy a díjszabásban copy-paste-eltek és a gyakorlatban már hálón kívül is lebeszélhető.

    Szelley
    Sima Like-ból eddig is bármikor válthattál volna Like 300-ba, kérdés, hogy megérte volna e. Új Like S-re elvileg önkiszolgálón is lehet váltanod, de nem lepődnék meg, ha nem ajánlaná fel az oldal. :B
    Akár erre, akár (február 28-ig) Like 300-ra való váltásban telefonon segíthetnek.
    (D@ve89, a Like-ok között nem lehet "váltogatni", eddig csak a Like >> Like 300 és a Like 50 >> Like 300 irány volt megengedett, most ez bővült ki Like >> Like S, Like 50 >> Like S és Like 300 >> Like S irányokra, de mindegyikre igaz, hogy ha valaki vált, vissza már nem válthat az előző Like csomagra - márciustól meg pláne, mikor már csak a Like S lesz eladható)

    tylerddd
    Mivel az Eco XS-re nem lehet tarifahűséget vállalni (ebben voltál akkor), ezért biztos nincs tarifahűséged, vagyis válthatsz Mozaik XS-ről Move XS-re.

    t-bali3
    Ha Go!Net-ed van, akkor NetPlusz-od is lehet.

    kali és pepe091
    "előfizetéses hang díjcsomagokhoz kínált mobilinternet kiegészítők" van a fejlécben. és a "csak hang" díjcsomagokhoz valóban 72/1,4-es sebessége van a NetPlusz-oknak. :P

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák