Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz sifarr #26998 üzenetére

    Egy Next XL-lel, 9900 Ft egy Iphone 5, egy Samu S III 0 Ft. Ez a vodánál mennyi körül mozog?

    De pl. még egy next L-vel is csak 11760 Ft. az S III.

    Egy Voda Red Standard-dal azért ott is kapni egy S III minit 7990 Ft-ért, vagy egy 2 évres hűséggel a Vodafone RED Superra egy Lumia 820-at ákcijósan, online kedvezménnyel 16990 Ft-ért.... :)

    Egyébként a Next L Mozaik XL-es tarifakategóriának, a Next XL Mozaik XXL-es tarifakategóriónak felel meg.

    A készülékvásárlással a Voda nem alternatíva....

    Iszonyatos mennyiségben gondolkodnak úgy az emberek, h. a legtöbb ismerős a T-nél van (ami a - 'kisebb' kerekítéssel közel minden második embert jelent), nem akar másik szolg.-hoz menni... A lemorzsolódást ezzel a T-mobile szinte nullára redukálta szerintem, nem nagyon fognak így átmenni a nagyobb forgalmat generáló ügyfelek, ez így több mint kiváló alternatíva és ez volt a cél.

    Nagyon sok régi céges ügyfélnek, aki visszagondol a táskarádiókra nosztalgikusan, a westelre, a westel 900-ra nem fog egykönnyen kilincselni a megszokott helyett az idegen irányába, aki biztos nem véletlenül bitorolja a piacon a legkisebb százalékot. Az egyszerű ügyfélnek az a tudat is sokat jelent, h. itt nem voltak százalékos megoszlások a havidíjban, h. hány százalékba beszélhet hálón belül és hálón kívül (vagy egy másik alternatív szolgáltató tükrében: mennyi a hálózaton belüli leforgalmazható perc és a hálózaton kívüli), hogy az alap havidíj bármilyen irányba lebeszélhető és nem ott van, h. le sem forgalmazta az alap havidíjat és mégis többet beszél, Vagy hogy a cégekben az egymás közötti ingyenes beszélgetés opciós díjai nem ugrottak egy szép nagy összeget, vagy h. nem terhelnek hívásonkénti kapcsolási díjat...

Új hozzászólás Aktív témák