Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coolmat

    őstag

    válasz Nietzsche_ #12388 üzenetére

    1. Ez jó hír, még nem vásároltam az új előfizura készüléket, nincs rajta hűségem és aranykártyás vagyok. Új Dominó quick vagy web quick vásárlásra is vonatkozik ez a 2 éves Domino megkötés? Mondjuk ha igen akkor sem nagy kunszt, max más nevére lesz beregisztrálva a leendő web quickes számom.

    2. Vidéki T-partnerben. Ezekszerint már akkor egyből el lehetett volna a Funt is intézni, csak inkompetens volt az ügyintézőm? :) (Már a Like-al is legalább fél órát szenvedett szegény, mert sosem csinált még ilyen csomagot).

    3. Igen, pont az ilyen belépési és hasonló díjakat szerettem volna elkerülni ezzel az átváltással (Domino web quicknél ez csak 1000Ft amit beépítenek a modem árába). Mondjuk még az 1 év húséges belépési díj sem tűnik vészesnek. Ezen oldal alján találtam most egy rövid bekezdést: "Ha Domino kártyáját előfizetésre váltja, még kedvezőbb tarifákkal internetezhet! Az előfizetésre történő váltást a Webshop oldalán, a személyes ügyfélszolgálaton vagy a 1430-on kezdeményezheti."
    Nem biztos át lesz váltva Relaxnetre, ezt mint egy elméleti lehetőséget vázoltam fel, hogy működne-e.
    T-Home-os kedvezmény sajnos nem játszik nálam.

    Még egy kérdésem lenne a domino web quickhez kapcsolódoan: sok helyen (pl. itt) úgy hirdetik, hogy jár hozzá 1GB adatforgalom amit 1 hétig lehet felhasználni, de erről említés sincs a T oldalán. Akkor most jár az 1GB 1 hétre vagy nem? :)

Új hozzászólás Aktív témák