Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rumos14

    nagyúr

    válasz bwoay #2324 üzenetére

    nekem eléggé bejött a MW, nemúgy mint a pro street ami egy kegyetlen nagy darab gőzőlgő izé lett.
    ez a psp-s GoW akkor nem ps2/3 átirat hanem "psp exkluzív"?
    egy olyan megoldást még el tudok képzelni, hogy a psp2-n nem lesz umd, a visszafelé kompatibilitás nem így lesz megoldva, hanem ahogy a véresszájú kapitalisták szokták csinálni, jópénzért letöltheted majd az iso file-okat, amik persze okosan (de 2 hét múlva feltörhetően) meg lesznek drm-ezve, hogy ne lehessen csakúgy terjeszteni, a lényeg a lényeg, fizethetsz egy drm-ezett változatért, míg torrentről leszedheted a nem elkorcsosított iso-t ingyen. így szoktak lenni a dolgok, jó példa az iTunes (fizetsz, drm-es fost kapsz). ez az opitimista jövőképem.
    a franciatudásom 2001-ben a középfokú írásbeli idején ért a tetőfokára, azóta exponenciálisan konvergál a zérus felé. rágugliztam a kifejezésre, hogy mennyire prűd leírásokat kapok, a wikipedia most is mint mindig precíz. a képeslap 1910-ből különösen tetszik. a hármasozás a threesome kifejezés erőltetett lefordítása volt részemről. ja igen, én ilyenről persze csak hallottam, nem is tudom, hogy pontosan mi is :B
    arról már leszoktam hogy a kihívást keressem egy játékban, arra nincs időm, a munka meg az élet gyakran épp elég kihívás, egyszerűen csak élvezni akarom. ha 5x nem megy, akkor nehézség csökkentése vagy csít vagy abbahagyom. nem vagyok már hardcore.
    és végül gratula a nem off-ért! :C

    szerk: a kedves moderátor kollégával ugyanolyan mocskos kizsákmányoló gondolkodásunk van, vagy csak hasonlóan láttunk már példát ilyenre :K

    amúgy Kötelező kérdése nem feltétlen warez téma, a magyarosítás is illegal? sztem csak simán elqrta szegény, de Maszka asszem keni a témát, no para.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák