Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eTrade

    tag

    válasz Jaded #72807 üzenetére

    Értem amit mondasz, csakhogy pont ez az általános hozzáállás, hogy ami francia, vagy Renault abban kötelező keresni a hibát és ha valaki talál bármilyen hibát (márpedig biztosan fog), akkor zsigerből megy a x@rfranciázás. Volt itt a fórumban is egy tag aki megosztotta velünk a költségvetési listáját, hogy mennyibe is került neki a használt Renault javítása (!) és hogy soha többé nem vesz franciát... nos abban csomó kopó alkatrészek voltak és még az olajcsere is. Nekem ezzel a hozzáállással van a bajom. :U

    Nem is olyan régen volt egy TC teszt ahol egy vadiúj Mercedes (német prémium) zörgött mint egy csörgő, egy másik német prémium VW meg rendszeresen beázott és kvázi ők képviselik a minőséget.
    A konkurencia között meg vannak olyan hibátlannak vélt/hitt autók (Ford Focus, Kia Ceed stb.) amik azonos, vagy akár hosszalbb hibalistával rendelkeznek mint pl. a Renault Megane.

    Nincsen tökéletes konstrukció, nincsen hibátlan autó, hiába állít valaki olyat, hogy csak tankolni kell és kimegy a világból... ezek az emberek nem csak másoknak, hanem sajátmaguknak is hazudnak.

    Jövőre sajnos (!) valamennyi gyártó emelni fogja az árait, mert az a helyzet hogy a vevőnek kell majd kifizetnie a lassan tarthatatlan környezetvédelmi szigorítások miatti büntetéseket és az új fejlesztéseket. :(

Új hozzászólás Aktív témák