Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sheld

    senior tag

    Sziasztok!

    Furcsa problémát észleltem a Twingómmal. Már másodjára történt meg.
    Első eset: Viszonylag hosszú út legvégén (kb 400km) furcsa hiba jelentkezett. Először a légzsák jelzett hibát, majd a kormány ikon is elkezdett világítani. Ekkor a szervó már nem működött, se a féknél, se a kormánynál, majd elkezdtek halványulni mind a belső, mind a külső világítások. A tompított már csak annyira világított, mint a helyzetjelző, a kilóméteróra épp, hogy olvasható volt (este), majd a motor erőtlenné vált, végül inkább félrehúztam egy parkolóba és leállítottam a motort.
    Másnap este visszamentem a kocsiért, hogy ketten hazatoljuk, de sikerült beindítanom úgy, mintha előző este semmi baja nem lett volna.

    Azóta volt szerelőnél, ő semmi hibát nem talált.

    Lassan másfél hónapra rá, tegnap ismét jelentkezett a hiba, nagyjából 200 km megtétele után. MEgint először a légzsák jelzett hibát, majd rögtön a kormány ikon is elkezdett világítani, már a szervó sem volt a régi, a világítás kicsivel ugyan, de erősebben világított, mint a helyzetjelző. Pont egy benzinkút mellett voltam, így úgy döntöttem, hogy vészfékezek és ráhúzom a besoroló sávra. Amint ráléptem a fékre, és dúrva tempóban lassulni kezdtünk, azonnal eltűntek a hibajelzések, és minden világítás is a megfelelő fényerővel világított.

    Akkuumlátor új a kocsiban, a generátor két hónapja lett felújítva. Ötletetek van, hogy hol keressük a hibát?

    Előre is köszönöm a segítséget.

    Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!

Új hozzászólás Aktív témák