Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • btz

    addikt

    válasz asdf_ #39276 üzenetére

    Érdekes ez.
    Felhívtam a 1220-at, azt mondták, hogy a 150 MB ami van, az valami ajándék.
    A fordulónapom 28.-án van, azaz tegnapelőtt, amióta nem tudok netezni. Tehát megrendeltem a 3GB-s netet + 100MB-t, ami csak 28.-áig volt érvényes, annak ellenére, hogy a felhasználhatósághoz Április 16 volt írva, ahogy most a 150 MB-hez is írva van.
    Ez így naon pénzlehúzós rendszer, nagyon meg kéne változtatni. Miért nem lehet a fordulónap a szolgáltatás megrendelésének időpontja?
    Akkor ha megint ha feltöltöm a kártyát, és április 27.-én rendelném meg 2500 ft-ért a 3GB-t akkor kerek 1 napig tudnám csak felhasználni?
    Érdekes az is, hogy mikor megrendeltem a 3GB-t, akkor sem akart elindulni, csak mikor hozzárendeltem a PLUSZ 100MB nevezetűt, pedig itt azt mondták, hogy annak önmagában is mennie kéne, pedig akkor nem mentr, volt még 500ft a kártyámon, azt ellőtem a PLUSZ 100MB-ee, utána indult be, a 3GB-től önmagában nem.
    Tegnap halt le, de azt el is felejtettem megkérdezni, hogy tegnap még hogy laphattam ip címet? Igaz net arról sem jött, de az ipcímet valahogy megkaptam, az lehet hogy valami baki volt (?)

    [ Szerkesztve ]

    ⓑⓣⓩ

Új hozzászólás Aktív témák