Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Roachy

    senior tag

    válasz Timer #51679 üzenetére

    Meg lehet élni a fotózásból, annak bármelyik műfajában, csak meg kell találni a célközönséget. Ez a része nehéz, mert bátornak és magabiztosnak kell lenni hozzá. Amíg kókler kategóriában, kóklerekkel és ingyen, vagy szarért-hugyért dolgozókkal versenyzel, addig nehéz lesz megélni ebből.
    Emelj árat, célozz meg másik réteget, legyél türelmes és ha a képeid megütik az adott színvonalat be fog indulni.
    Ne 30 ezret mondjál, hanem minimum 50ezret. Senki nem fog kiröhögni, mert onnantól más kategóriában vagy. És amúgy az "olcsójános" aki kiröhögi a 30ezret az itt már le is morzsolódik, neki ez túl drága kategória egyszerűen tovább lép és a saját szintjén keresi aki 20ért is ad 5 képet neki.
    Erről a szintről kell elmozdulni.
    Vagy ha kénytelen vagy ott maradni, mert a környezetedben nincs más lehetőség, akkor bizony nehéz lesz leválasztani a te célközönséged, aki nem túl tehetős, de azért nem is kókler munkát szeretne. Ez sem lehetetlen egyébként, csak nehezebb kitűnni a tömegből. De ha mondjuk bejön egy munka akik mégis kifizetik a kicsit többet a minőségibb eredményért cserébe, na ott kell odatenni magadat, munka, és nagyon fontos(!) kommunikáció, kapcsolatápolás és hozzáállás terén. Ha szimpatikus leszel, visszatérők lesznek és tovább is fognak ajánlani és szép lassan beindul a biznisz. Semmilyen reklámkampány nem ér fel a személyes ajánlásokkal.

Új hozzászólás Aktív témák