Új hozzászólás Aktív témák
-
Barto
aktív tag
válasz #16820480 #1662 üzenetére
Nekem rosszabb. Decemberben vettem tehát nekem is a 3 nap rég elment. De szó nélkül segítenek, legalábbis telefonon azt igérték. Én Debrecenben élek, a gépet Nyíregyházán vettem, és a számla egy 3. településen van, Nyíregytől olyan 25 km-re, Debrecentől meg olyan 65-re.
De azt mondták hogy megoldják, -- mert a számla könyvelőnél van, így elég nehézkes ért menni -- megértőek voltak. Remélem live is azok lesznek és nem megyek át potyára, mert akkor nagyon mérges leszek..."like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
G@ß!
őstag
válasz #16820480 #1662 üzenetére
Nekem is elég gáz, én voltam a Rikvesbe, de nem volt nálam a gar papír, igy megszoptam...
Amugy ti biztos nem olvastátok, de nekem volt legelőször ilyen bill problémám, ami csak időszakos.
Mindenképpen hőm, függő, de érdekes, hogy én órákat CS:S-ztem és semmi baj 2 hónapig, utánna meg jönnek ilyen magától beütődő billentyűparancsok (magától nyomkod gombokat, többet is): pl.: leveszi a hangerőt...
Na GLHF , viszont a Rikvestesektől semmi jót ne várjatok!!!!!!!!!!
Ha ök nem tapasztalják a hibát, akkor 5500FT+áfát fizetsz,
ha tapasztalják, de azt mondják h szoftverhiba , akkor szintén ennyit fizetsz...
Jah, és a bevizsgálási idő, kb 1 hét,
a rendelés, szállítás 2-3 hét !!minimum!!
beszerelés pár nap
Szal min 1 hónapban gondolkozzatok!!!
Köcsög lusta banda...
Win XP reinstall, driver reinstall, ujabb driver felrakás, Win Vista install se segitett.
Volt amikor lefagyott készenlétben, ekkor a windows se töltött be, akksi ki--be és működött...
kb ennyit a tapasztalataimró
BYBY
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- Macbook pro 2020 M1 13"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest