Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Barto

aktív tag

válasz #16820480 #1662 üzenetére

Nekem rosszabb. Decemberben vettem tehát nekem is a 3 nap rég elment. De szó nélkül segítenek, legalábbis telefonon azt igérték. Én Debrecenben élek, a gépet Nyíregyházán vettem, és a számla egy 3. településen van, Nyíregytől olyan 25 km-re, Debrecentől meg olyan 65-re. :O
    De azt mondták hogy megoldják, -- mert a számla könyvelőnél van, így elég nehézkes ért menni -- megértőek voltak. Remélem live is azok lesznek és nem megyek át potyára, mert akkor nagyon mérges leszek...

"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"

• G@ß!

őstag

válasz #16820480 #1662 üzenetére

Nekem is elég gáz, én voltam a Rikvesbe, de nem volt nálam a gar papír, igy megszoptam...
    Amugy ti biztos nem olvastátok, de nekem volt legelőször ilyen bill problémám, ami csak időszakos.
    Mindenképpen hőm, függő, de érdekes, hogy én órákat CS:S-ztem és semmi baj 2 hónapig, utánna meg jönnek ilyen magától beütődő billentyűparancsok (magától nyomkod gombokat, többet is): pl.: leveszi a hangerőt...

Na GLHF , viszont a Rikvestesektől semmi jót ne várjatok!!!!!!!!!!
    Ha ök nem tapasztalják a hibát, akkor 5500FT+áfát fizetsz,
    ha tapasztalják, de azt mondják h szoftverhiba , akkor szintén ennyit fizetsz...

Jah, és a bevizsgálási idő, kb 1 hét,
    a rendelés, szállítás 2-3 hét !!minimum!!
    beszerelés pár nap
    Szal min 1 hónapban gondolkozzatok!!!

Köcsög lusta banda...

Win XP reinstall, driver reinstall, ujabb driver felrakás, Win Vista install se segitett.
    Volt amikor lefagyott készenlétben, ekkor a windows se töltött be, akksi ki--be és működött...

kb ennyit a tapasztalataimró :R ;)

BYBY

Új hozzászólás Aktív témák