- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz STC Speed #38942 üzenetére
Nálam ugyanez a felállás, újratelepítés, AdBlock-használat (a másikat nem). Így arra gyanakszom, mert újratelepítés előtt pont nem használtam, és akkor nem volt ilyen probléma, bár gondolom, Neked akkor is hozzá volt adva a böngészőhöz, és Nálad úgy sem produkálta a hibát. Én nem szoktam várni, míg magától méltóztatik betöltődni, ráfrissítek az oldalra, és odatekerek.
Más: adott bármilyen mp4 videó, és ezt a böngésző meg akarja nyitni, viszont én inkább letölteném. Ez működik is fullHD-ig, de 4K videóknál sérült fájlt ír ki, így jobb klikkre nincs ott a „videó mentése más néven” opció. A beállításokban nincs olyan erre utaló tartalomtípus, aminél át tudom állítani arra a böngészőt, hogy ne lejátssza, hanem letöltse. Hogyan oldható ez meg? (Azt leszámítva, hogy pl. Chrome-ban nyitom meg a videót, mert az speciel kezeli az ilyen videókat is.)
-
B1T3
addikt
válasz utas666 #38949 üzenetére
Na meg az is eléggé impresszív, hogy ha kivágsz egy képkockát, az 8 megapixeles lesz, és konkrétan fotóként is megállják a helyüket a középkategóriás telefonkamerákhoz viszonyítva. Aztán ha hozzávesszük, hogy másodpercenként 30-at készít ebből, eléggé szembeötlő a hardver nyers ereje.
Nálam is szaggatott egyébként, nem egy mai darab a gépem (i3-2310M + GeForce GT540M kombó), de úgyis 1080p@60fps beállítással tervezek videózni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest