Hirdetés

Aktív témák

  • Halo

    senior tag

    válasz kymco #46520 üzenetére

    a kvázi hibátlant nem mondtam - néha persze döcög, néha gondolkodik, de sokkal szmútabb, mint volt eleinte - a július végihez képest.
    keress vissza a hsz-eimre, írtam, mikor mennyi szabad memória volt - s mivel tudom beállításokból "tuningolni".

    a számléptetést ki kell tapasztalni - poweramp-ot használok, és néha rá kell érezni, hogy mikor, hogyan nyomod a duplát, hogy váltson számot.

    antutu nálam nem fut le - ill. lefut, de... kap 1189 pontot, és csak az első 3 érték kap eredményt, a többi nem... engem ugyan nem zavar, hiszen működik a teló, csak furcsa...
    lehet full wipe ezt is megoldaná, mint az sms-értesítési "hangbakit".

    a wifi jel talán gyengébb egy kicsit - vagy lehet, csak kevesebbet mutat.
    tethering állítólag működik - fent van nálam a barnapolip is - de eddig nem próbáltam se a gyári megosztást, se a sajátját.

    a hangosbemondós-parasztvakítós guglikereső működik rendesen, csakúgy mint a Chrome, ami piiiicit lassúcska néha - vannak oldalak, mikor automatice elindítja az alap böngészőt... ilyen pl: az origo. beírod a linket, chrome bezár, alap browser indul...
    (ha valaki tudja, ezt jelenthetné Q-nak, hátha tud vele valamit kezelni)
    a böngészőben hiányzik a hangerőgombos léptetés :)

    gapps szükséges - anélkül nincs szinte semmid. sőt - ami gyengesége alapból nincs hangrögzítő/diktafon... vagy nem leltem - de a miuisat is belinkeltem korábban, az simán feltelepül, muxik.

    fényképek: érzetre mintha sötétebbeket készítene picivel - alap fénykép progi. a videofelvételnél röcög a kép - a prewievben, visszajátszásban nem - ezen rajta a srác.

    nagyjából ennyi :) van világos téma is - majd meglesem, mert kezd elég lenni a sötétségből - ennyiben a m/wiui vonal jobb - hiányzik a miui "kapcsolótáblázata", de a CMX sajátjával megbékéltem már.
    jó, hogy vannak spec defys cuccok benne: pl. gombok fényerejének változtatása, most pedig bekerült a parasztos-polipos tízujjas kufordított bundakesztyű ápsün is...

    bocs lépek alszani inkább, így iccaka után, mert csak átmegyek alfá(b)ba... :)

    összességében - kompromisszumok azért vannak... picivel nehezebben indulnak a dolgok talán, de már jóval fürgébben, mint volt - úgy fogalmaznám, 10 napról 10 napra jobb lesz a dolog. Majd megnézem úgy, hogy kilövöm a memóriavisszafogást, majd szólok mit tapasztalok. (ha belefutsz a telepítés során valami macerába, akkor szívás... csak szidni fogod magad, miért dobtál el egy működő rendszert - viszont ugye ehhez meg kell enni a pudingtotot.)

    Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

Aktív témák