Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
válasz bruti01 #24399 üzenetére
Nem. Valószínűleg el sem indul a telefon. A framework más, a kernelhez tartozó modulok is másak. (Ez csak elképzelés, de ugye a 2.3 -nál már új a bootloader is. Szerintem más aláírás is szükséges itt már a kernelekhez. Szóval nem tetszene a bootloadernek ez a kernel. De ez tényleg csak feltételezés, ennek is utánajárok.)
-
-
Thief
aktív tag
Na ha ilyen jó az új cm7, akkor rakom is fel!
-
-
bruti01
őstag
akit érdekel! 1100. mhz a plafon
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
nagyúr
Na most ment fel nekem is a 7.2 igaz a CEE+7.1-re. Lássuk elindul-e... A gördeszkás ördög már pörög.
16:35: Kezd nem tetszeni még mindig pörög :S
Lehet nem kellett volna előtte FR, Dalwik wipe, cache wipe?
16:28: Akksi ki-be és indul. Talán újra kéne az egészet CEE-ről csinálnom? Vagy innentől már jó lesz?!
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
Nekem ez a CM7.2 120121-es nightly nagyon nem szereti a Wipe cache-t: telepítés után nem akart elindulni, aztán akksi ki-be után simán elindult, gondoltam, megcsinálom újra a Wipe cache-t és a reboot után megint csak forgott a nyíl a CM logoban és 10 perc után kivettem az akksit megint.
Első érzetre nálam semmivel sem jobb (gördülékenyebb), mint a 120102-es volt. (Nekem is a domerator-Lacopapi-féle beállítások vannak.) -
-
-
nagyúr
válasz bruti01 #24418 üzenetére
Stable CM volt ja. Azért nyomtam, mert amúgy is azzal kezdtem volna ennél az újnál nem kellett már semmi a régiből.
Nos helyzetjelentés: A menü része mintha tényleg gördülékenyebb lenne, ha csak lassan húzom akkor sem szaggat nagyon, de az asztalok váltásánál szaggat...
Más is észrevette, hogy FR indítása után a 4 alsó gomb villog elég sokat?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mozz, te magad is hivatkoztál már arra, és korábban mások is (sőt más fórumon Quarx-ra és Epsilonra hivatkozva is olvastam), hogy a Defy SOC kameramodul az Omnivision ov5642 típusú szenzorral azonos. Ez a típus nem hogy a 720p-t, de az 1080p-t is tudja!!!
[ Szerkesztve ]
-
Looserke
őstag
hw WIUIt akarok feltenni, uána fel kell rakni a google appsot is mint CM7nél?
-
Cyrin
addikt
Nálam is jó a wifi, szintén ződ...
-
törölt tag
válasz bruti01 #24436 üzenetére
Hát a Motorola driverét szokták leginkább okolni, ugyebár a napokban is kétszer előjött a téma, hogy ha majd nyitott lesz a bootloader, akkor majd ki lehet cserélni a SOC drivert és akkor majd 720p kamera és boldogság a SOC kamerásoknak is... Hogy aztán így lehet-e, azt én nem tudom. Csak azt, hogy gyárilag tudja az ov5642 az 1080p-t is.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz bruti01 #24441 üzenetére
Arra már gondoltam korábban, hogy a vasnak egyébként bírnia kellene akár az 1080p-s felvételt is, mert vannak hasonló "vaserejű" mobilok, amelyekben van 1080p felvétel (és persze lejátszás).
Ezzel együtt, én nem bízom benne, hogy lesz 720p-s SOC, gondolom csak-csak van valami akadálya (ahogy Mozz is mondja, szakember fórumtársunkra hivatkozva), különben már megoldották volna az ügyes developerek. Majd meglátjuk, hátha csoda történik, miután megnyitja a bootloadert a Motorola (ami már önmagában csoda lesz!).
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest