Hirdetés

Aktív témák

  • V.Stryker

    nagyúr

    Sziasztok,

    Elolvastam az első hsz-t mielőtt ezzel jönne valaki és néhány kulcsszóval is próbáltam a legtöbbet visszaolvasni. :) Mivel ennek ellenére nem vagyok meggyőzve, néhány kérdésben kérnék segítséget:
    -2011 májusi gyártású a telóm, zöld lencsés, gyári szoftverrel 2.2-re frissítve, majd utána egy resetet nyomva használtam, de még mindig bugos. Ami a legidegesítőbb, hogy a launcher pro mailes widget-je jelzi és letölti a mailt, de a rendes gmailes alkalmazásban nyoma sincs a levélnek, de az ikon jelzi. Szóval érdekes. A Gmail progit újra telepítettem már...

    -Mit javasoltok a problémára? Tegyem fel a nordic 2.2-t? Ha jól értem a nordic az ugyanaz majdnem, mint a CEE, csak máshová adták ki,de elvileg jobb, stabilabb... (?)
    -Esetleg jöhet más rom javaslat is, de nekem a stabilitás és a teljes funkcionalitás a lényeg. Nem játszom rajta, de kicsit minden funkciót használok. Tehát minden működjön stabilan, hiba nélkül, a quadrant pontszámokat és egyéb pontszámolások nem izgatnak.

    -Ha rom cserére szánom el magam és kezdetnek felteszem a custom recoveryt, ott csinálok egy teljes rom mentést, akkor az ugye bármikor, bármilyen romot is teszek fel, azzal visszaállítható erre az állapotra? :U

    (Tudom kicsit láma kérdések, de előzőleg volt pár androidos telom-X8, Blade- de egyikkel sem voltak ilyen rémisztgetések a romcseréket illetően, pedig egy párat feltettem, akár egy nap alatt is. :DDD )

    [ Szerkesztve ]

    Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Aktív témák