Hirdetés

Aktív témák

  • natë

    nagyúr

    A MiUi hotboot problémára (ami ugye nem csak nálam fordult elő) ezidáig semmi választ nem kaptam, mint ahogyan a "sorstársaim" sem. A catlogot átnyálazva gyakorlatilag laikusként az jött le (egy sejtés, semmi több), hogy a GPS-nek, főleg az aGPS-nek köze van a google accountunkhoz, mint ahogyan a market működéséhez is kell egy sikeres google talk login.
    Az okát nem értem, ha esetleg tényleg így van, viszont a céges wifin a tűzfal blokkolja a kimenő messenger programokat, így a talkot is. A hotboot melóhelyen jön elő (illetve most hirtelen nem jut eszembe olyan, hogy otthon futottam volna ilyenbe bele, ha igen, akkor buktam ezt a teóriát).
    Ugye ha valaki mobilnetet (is) használ, az más tészta, mivel az aGPS támogatás, gtalk login azon keresztül mindig sikeres.
    Szóval még tesztelnem kell....annyi bizonyos, hogy valami más a MiUi gps driverében, rendszerében, mint a CM7 esetén, mivel ott SOHA nem volt hotbootom.

    domerator: a beállításod tesztelem a hibakeresés mellett. Érdekesség, hogy 1,1 Ghz-en és a 360Mhz-en üzemelt legtöbbet a telefon, a 720-as középértéket gyakorlatilag csak 2 perc 35 mp-re látogatta meg.

Aktív témák