Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz Lifeforce #4683 üzenetére

    "Szerintem ezen felesleges fennakadni, és leállni, mert mindig is olyan kérdés lesz mint a nikon vs canon, vagy intel vs amd..."

    Pontosan! DE, hát te kezdted... :D
    "De most komolyan... ugye csak tréfáltok, hogy win meg android? :D
    Forgatott linuxot rá srácok, vagy OpenELEC..."

    Jó, nehogy kötekedésnek vedd... Viccelek! Csak ez így érdekes volt egymás után. Nálam tutira win fog rajta "zötyögni", szóval nem én leszek az, aki hatalmas tesztet ír erről a dobozról. Elismerem, hogy a linux egy sokkal "okosabb", akár látványosabb, korszerűbb OS, de a win (vagy csak talán a megszokott dolgok) számomra kényelmesebbek, s én kényelmes ember vagyok. Nem a linux miatt vártam erre a boxra, arra már voltak korábban is megoldások, OpenELEC-ről nem is beszélve, ugye raspberry, meg banana, (mondjuk nem tudom, lehet voltak eddig mindkettőnek korlátai, s az most megoldódni látszik) de nagyot tévedek, ha úgy gondolom, hogy a többség nem a linux vagy openelec miatt várta ezt a boxot?
    Aztán kitudja, ha lesz rá linux, a kipróbálástól biztos, hogy nem fogok elzárkózni, de az, hogy bütyköljek azért, hogy valami rádugott sz.rság (akár tv tuner stb.) működőképes legyen, ahhoz én túl béna vagyok. :)

Új hozzászólás Aktív témák