Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dt451

    csendes tag

    válasz #79335424 #8332 üzenetére

    Ma szétkaptam ismét, hogy lefotózhassam a nyákot.


    Kicsit nehezíti a kísérletezgetést, hogy csak egy asztali pc-m van, és másik épületrészben az egyetlen hdmi-képes tv. :))
    Realtek modul van rajta, de a freaktab fórumos tapasztalatok szerint hiába vannak meg a megfelelő driverek, valamiféle hardveres eltérés mégis van valahol, mert a wifi egyszerűen nem megy, csak a gyári kernellel.
    A pc-m Win7-es, a linuxhoz nem értek sajnos... Van valami mód, hogy kinyerjem a saját kütyümből a kernel.img -t, hogy visszaflashelhessem, ha valami nem stimmelne? CWM-et, hogy tudom feltenni? Telefonon már csináltam ilyet, de itt a hardvergombok hiánya aggaszt kicsit... :U Megölni nem szeretném a cuccot. RC12-es irányítóm van hozzá jelenleg, vagy sima vezetékes egér.

    Úton a powered usb hub, és az usb ethernet adapter is. Közben elkezdtem kialakítani a végleges "dobozkát" egy régi router házában. Bekötve a hdmi switch, a visszajelző ledekkel, a wifi antenna, a külső táp aljzata, Megvan benn a nyák, az usb, és az ethernet helye, illetve a mikrofon, és fülhallgató aljzatok, az usb hangkártyához. Elfér benn egy méretesebb lapos alu borda... Ha minden a terv szerint megy, marad 2 szabad usb portom, illetve egy dedikált adatkábel csatlakozóm, lesz analóg hang ki, és bemenetem, illetve ethernet, normális wifi antenna, plusz két hdmi bemenetes switch, egy gépben, Amiben eméletileg, egy négymagos stick is bepattintható a későbbiekben, egy 2 pontnyi forrasztással, a wifi antenna csatlakozójához.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák