Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • --ka

    senior tag

    válasz wwenigma #67340 üzenetére

    Mi van?!
    Röviden. Lejárt a két év hűségidőm - úgy néhány hónapja.
    Mondom az ügyintézőnek, nem kell vonalas telefon - eddig se kellett volna, de csak azzal ment a kedvezőbb árú csomag - fizetnék helyette gyorsabb netre, meg kell az TV csomag, ami eddig. Mond egy árat. Nézek nagyokat. De, kérem, van az az ajánlat, ott. Az csak újaknak. Akkor nem kell semmi. Bele mondaná a mikrofonba?! Miért - erre én. Mert akkor fel tudom jegyezni, hogy le akarja mondani és akkor oda tudom adni az újaknak szóló akciós csomagot. Be is jegyezte szépen a számítógépen a rekordomba vagy kartotékomba, tudja a tököm (vö. József Attila), hogy: le akarja mondani.
    Most olcsóbban van ua. az a net/TV és VONALAS TELEFON, mint előtte két évig. Ez, szerinted, nooormális?!

    Szerintem az lenne a normális, ha küldenek egy e-mailt, hogy: bla-bla, örülönk hogy velünk, van szerertnénk, ha ez így lenne továbbra is. Ezért a régi csomagját olcsóbban adjuk ennyivel-meg-ennyivel vagy ajáljuk helyette ezt-és-ezt. Ehhez képest van a fenti színjáték kamu lemondással. Vessenek meg, de a magyar ezt nevezi "cigánykodásnak".

    [ Szerkesztve ]

    "... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."

Új hozzászólás Aktív témák