Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz Diokhan #65414 üzenetére

    Logitech G100s-nél kezdődik a normális egér (bár abban is a kínai Omron mikrokapcsolókat japánra kell cserélni), az 10e körül van (délkoreabol ebay 5e). Ugyanakkor volt nekem Hama vezetéknélküli ami majdnem ugyanolyan jó volt (hiaba vezetéknélküli, magasabb késleltetéssel)

    Hirtelen mozgásoknál nem mindegy hogy az érzékelő mennyit téved, mekkora a felbontása, siman lehet egy nagyobb rántásnál az egyik a 8cm-es utat 3-nak a masik 7,9-nek regisztrálja mig lassabbnál mindkettő 7,99cm-t dob.

    Fülhallgató. Attól is gamer hogy mennyire kényelmes, az 1000ft-os ATC a sparból 20 perc mulva nyomja a fülem és ótvar hangja van, fél év alatt lerohadt róla a műbőr bevonat, eltörik a fejpánt. Amit most használok A4tech sokkal kényelmesebb és 5év gari van rajta - egy nagyon alap füles...bár nekem inkabb jo lett volna egy kényelmes Philips TV-hez való, mert mikrofont külön használok, ez verhetetlen minőségben. A normalis 5.1-es fülesek meg, khmm, az lenne az igazi.

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák