Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ronyman

    aktív tag

    Annyit tennék hozzá a fenti diskurzushoz, hogy nem mindig a rendőrök hibásak. Nem vagyok rendőr, nem is tisztem védeni őket. Ők fentről kapják az utasítást és cselekszenek.

    Pl,:
    - Látjátok az utakon szaladgálni ezeket a szép, drágábbnál-drágább rendőrautókat (audi,mercedes stb.) Szerintetek ők kérték ezeket? Elárulom, hogy nem. A nyakukba sózták, mert fent valaki így döntött, hogy ezeket kapják.(biztos megvolt az oka rá...) Megelégedtek volna kisebb kategóriájú autókkal is, vagy nagyobb benzinköltséggel, hogy többet tudjanak járőrözni a régi autóikkal, de nem.... ezeket kapták. Itt jön ám a poén. Eddig úgy működött a dolog, hogy a rendőrség autói biztosítva voltak, ha netán valami galiba történik, akkor a rendőrnek egy bizonyos részét kell kifizetni a kárnak, a másik részét állja a biztosító. Mivel szép csili-vili autókra ment el a pénz, így a biztosításokra nem maradt már keret. Magyarul, ha a rendőr az autóját összetöri, akkor neki kell kifizetni a kárt.(persze csak akkor ha az ő hibája volt) Tudjátok mi történik? A rendőrök nem mernek vezetni, saját maguk kérik, hogy mehessenek traffizni, mert akkor kicsi az esélye az autó törésének.

    - Üldözés... Vannak ám hülye szabályok nekik is... A gyanúsítottat üldözni csak a közlekedési szabályok betartásával lehet! :D Szóval ha menekülés közben átmegy egy piros lámpán, akkor elvileg nekik meg kellene állniuk. :) Vagy ha a menekülő lakott területen belül 100 Km/h-val menekül akkor elvileg 50-nel üldözhetnék... Más kérdés, hogy ezt senki nem tartja be. Na most azt nem tudom, hogy mi lesz olyankor, ha ezek a hiper szuper traffipaxok lelövik őket üldözés közben gyorshajtással, záróvonal átlépéssel stb. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák