Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scapegt

    senior tag

    válasz PLaci58 #39763 üzenetére

    Jajj...arról volt szó, hogy nem vitázunk :DD

    1. A népirtás nem a kezdetektől folyik.
    2. Tudatosan teszik a káliumot a sóba az 1. pont érdekében.
    3. Igen, eszem a sót és nincs íze. Ha így jobban tetszik...egyszerűen nem sós, kb. 5x annyit kell a levesbe is tennem, mint régebben.

    Tudod te most még ezt a nézetet vallod, de később úgyis belátod. Csak te még "alszol", de majd kinyílik a te szemed is. Ha másért nem is, hát azért, mert a családodban majd valakinek olyan súlyos betegsége lesz, ami arra sarkall, hogy nyomozz kicsit és rátalálsz te is az igazságra. Addigra viszont már sajnos talán túl késő lesz. De mindenkinek szíve joga így gondolkozni. Ha tudnád, amit én tudok ... a tizedét sem merem leírni, mert ugyanúgy reagálnál mindenre, csak mert valamit bemagyaráztak neked.

    Az olyan embereknek mint te, azt szoktam mondani, hogy gondolj csak bele, hogy ha (és ez most egy nagyon de nagyon bagatell és idióta példa) kiskorodban azt mondták volna/tanultad volna, hogy a most körte néven ismeretes gyümölcsöt úgy hívják, hogy dinnye, akkor te azt elhiszed és úgy tanulod meg. Máig azt hinnéd, hogy azt úgy hívják, hogy dinnye és valószínűleg senki az égvilágon nem bírná neked megmagyarázni, hogy az márpedig körte. Csak azért, mert te abban a hitben nőttél fel, hogy az dinnye. Remélem érhető a hasonlat.

    ... és még valami ... az ilyen felfogású emberek végre megérthetnék, hogy nem olyan szép világban élünk már, mint régen. Minden a pénzről szól, annak érdekében pedig, hogy minél több legyen belőle egyeseknek, mindent képesek megtenni. Az sem számít, ha milliók halnak meg miatta. Nehogy azt hidd, hogy a Kálium "mérgezés" 1-2 év alatt betegít vagy öl meg. Rengeteg hasonló dolog van, amit te fel sem fognál és meg sem akarnál érteni, épp ezért hagyjuk is ezt itt abba.

    Egyébként gondoltam, hogy az 1. sóval kapcsolatos hsz-emmel hasonló reakciókat fognak egyesek produkálni :DDD De nem baj, legalább kicsit felpezsdült a topik ;]

Új hozzászólás Aktív témák