Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    veterán

    válasz ClayMore #24695 üzenetére

    Szia, hát elég sok mindennek meg kellene felelnie a jövőbeni lakásodnak......

    Árak: az avason, különösen egyes részein olcsóbbak, a belvárosban nagyon drágák, a belváros peremén: győri kapu/szetpéteri kapu,stb. köztes árú, diósgyőr/tapolca szintén drága.

    Az avas eleve dombon van, meg ugye mostanában a nem kedvelt városrészek közé került (nekem igazából semmi bajom vele kivéve 1-2 tömböt).

    Neked a szetpéteri kapu lenne a leg ideálisabb, közel van a Bosch-hoz, bringával seperc alatt ott tudsz lenni, semmi domb. Bicikli utak nem nagyon vannak, illetve most alakítanak ki valami bringa utat. (én konkrétan még nem látom, hogy mi lesz belőle, nem látom át hogyan gondolják...)

    Fejlesztgetnek itt mindent jócskán, ilyen jellegű probléma szerintem nincsen (természetesen lassabban, mint pl.: Pesten...)

    Buli, hát ez megint érdekes téma...a belvárosban rengeteg beülős (kocsma jellegű) illetve egyre több táncos-party hely van, tehát ez is lehet alternatíva. Egyébként a tapolca-egyetem város környéke ahol még nagyobb éjszakai élet van. Egyetemisták Miskolc szinte minden pontján laknak (ahol sikerült albérletet találniuk), nagyobb részt az avason.

    Közbiztonság hiánya/nyomor??? Hát én konkrétan ezekkel sem találkozom (természetesen van Miskolcnak olyan része -Digép környéke, Hidegsor, stb.- ahol valami törzsi közösségek élnek de nem számottevő :DDD ), közbiztonsággal nekem személy szerint semmi bajom.

    Bosch-ról, viszont 0 tapasztalatom van...(1-2 cimborám dolgozott/dolgozik ott soron, de ugye neked fentebbről kellene véleményezés)

    Majd leírja más is a véleményét, vagy ahogy ő látja, ez az én személyes véleményem Miskolcról, én így látom. :R

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák