Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fgabor87

    tag

    válasz darvinya #9215 üzenetére

    Sajnos nem tudom magasabbra tenni. De az sem segítene. Most egy 3 emeletes ház padlásterében van. A közelebb lévő torony kb egy 400m magas hegyen van, de köztünk van még egy 400 méter magas hegy félúton, illetve a háztól kb 150 méterre egy 200m magas. Úgyhogy akárhova emelem, nem lesz rálátásom.
    A másik adótorony szintén takarásban van egy hegy miatt (gödörben van az egész település), viszont annak a jelei valahol bejönnek, és a 150 méterre lévő hegyoldalról visszaverődik. Ezt tudom csak fogni.
    Próbáltam a közelebbit is, de annak még visszaverődő jelei sincsenek a szemközti hegyről, valószínűleg teljes takarásban van neki a település. Pedig a merre forgassam is ezt az adót ajánlja, de teljes képtelenség.
    Egyelőre jó ez így, mert még nem akarok teljesen átállni erre, ez amolyan próbaidőszak. :) Esetleg ha növelik majd az adóteljesítményt... bár már szerintem nem fogják.
    Olyat nem lehet csinálni, hogy két antennát ugyan abba az irányba fordítani, és egy közösítővel egybekötni? Vagy csak bezavarnák egymást?

Új hozzászólás Aktív témák