Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bozek

    nagyúr

    Na, ma én is beléptem a MindigTV-t használók körébe. :)

    Vasvártól 11,5 km-re lakok és bár szabad szemmel nem látom az antennát, megpróbálkoztam a szobaantennás vétellel. A Mux A-t 97,7 kW-al, a Mux C-t 72,44 kW-al adja az adó. Először egy botantennával néztem, egyszer sikerült megtalálnom a Mux A-s csatornalistát, aztán többet soha. Ma megérkezett a Thomson ANT1410-es antennám és végre elérek minden adót (mármint az ingyeneseket). A MindigTV honlapja tetőantennás vételt javasolt. :)

    Ami bár nem ide tartozik, de még érdekes:
    Miután fullos keresést csináltam, bejött pár osztrák adó is a 490 MHz-en. A dvbtmap.eu szerint 3 adó sugároz ezen a sávon: Schöckl 47,86 kW-on, ami 103,7 km-re van tőlem, Griesplatz 5,62 kW-on 102,3 km-re és Rechnitz 10 kW-on, ami 59,2 km. Azt nem tudom, melyiket fogom, de akármelyikről is jönnek az adók, az nem rossz eredmény. Vagy ennyire jó az antenna vagy valami hiba van a mátrixban.

    Ezt csak azért írtam le, hogy aki esetleg szobaantennában gondolkozik, annak tudom ajánlani a fent említett antennát.

    A végére pedig egy kérdés (lehet, hogy volt már róla szó, de lusta vagyok visszaolvasni. :D ) :
    Létezik olyan megoldás, hogy számítógépen tudjak használni MindigTV Extra előfizetést? A legjobb az lenne, ha csak külön kártyaolvasóval, mert a TV Tuner-em nem szeretném lecserélni.

Új hozzászólás Aktív témák