Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Moonwolf #76493 üzenetére

    Sajna a 980-ból nem adtak ki 2TB verziót, mivel a 980 Pro után egy olcsóbb kategóriát akartak piacra dobni átlagos használatra, nyilván ezzel be is biztosították magukat, hogy az úk komponensek, fejlesztések tényleg jól működnek.

    A WD Blue SN750-es a leghűvösebb, viszont be tud lassulni, de elméletileg van belőle újabb verzió és az nem lassul be, de így talán lutri hogy melyik verziót kapja az ember!?

    A WD SN550-nél voltak variálások(utána adták ki gyorsan az 570-et), az SN570-nel Steam letöltéssel kapcsolatos belassulásokat olvastam, ez nem tudom, mennyire az eszköz hibája. Jó komponensekből van az SN570, ajánlani is szokták. A dramless SSD-k mind belassulnak adott méretnél nagyobb adat másolásakor, 1TB méretnél, ami a Samsung 980-nál 160GB, au a WD SN570-nél 12GB SLC cache. Ebből kb kiszámolható, hogy egy 2TB méretűnél milyen nagy fájl másolása okoz belassulást.


    [link]

    Normál mindennapi használatban nem jelentkeznek gyakran ezek a belassulások, ezért is ajánlottak e célra a dramless SSD-k. Ha valaki ettől eltérő használati profilt követ, oda meg DRAM cache-es eszközt kell venni.

    Egyszóval ha kevés az 1TB méret, akkor tárolásra a WD SN570 2TB-ot javasolnám.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 860 EVO 1TB SSD 30eft 6,7TB írás még garis

Új hozzászólás Aktív témák