Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    válasz kerekfej #6797 üzenetére

    Örülök,hogy így egy hozzászólásban együtt látom ezt a három SSD-t, mert ezek közül vacilálok. Kérlek ne kövezzetek meg, hogy újra felteszem a kérdést, holott részleteiben, különböző válaszokból ki tudnám hámozni a lényeget, viszont teljesen laikus vagyok SSD-k terén. Ilyen csíkszélesség, olyan gyártástechnológia. Követni sem tudom. :F

    Alapvetően a Samsung 840 120GB SSD TLC + Windows 8 Pro Upgrade és Samsung 830 128GB SSD MLC között filózok, mert az világos,hogy 120, vagy 128 Gb teljesen elég lesz. Viszont nem igazán értem, hogy érdemben mi a TLC és az MLC között a különbség, melyiket érdemes, érdemes-e az MLC-s SSD-ért többet fizetni. A másik nagy kérdésem, hogy az írási sebesség közötti különbség egy átlagos felhasználónál mennyire jelent érezhető különbséget?

    Nagyon hajlok az első versenyzőre, mert Win8-ra úgyis váltanék, eredeti Win7-ről, ami így 9.000 lenne, tehát az SSD ára 15k-ban áll meg, ami úgy érzem best buy. Viszont ha annyival jobb, gyorsabb a másik SSD,akkor lemondanék a Win8-ról egyelőre.

    Remélem van még valakinek türelme az ilyen bugyuta kérdésekhez, és megtisztel a válaszával. Több nem lesz ígérem, a válaszok függvényében még ma megrendelem a nyertest. :)

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák