Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tasiadam

    veterán

    válasz Graphics #63608 üzenetére

    Aaaa mar rosszul vagyok. Koltozok, nincs gepem egy ideig. Megprobalom ujra, osszeszedetten, 2 kezzel leirni :D
    Elsonek siman meghalt, lattam hogy cache hiba. Lekotottam az ssd-rol a cachet a masikra, elmult. Ez meg az inteles gepemnel volt. Jott az AMD, friss telepitessel. Nemreg tortent, valamikor aprilis es augusztus eleje kozott, hogy hazamentem, bekapcsoltam, aszongya a win10 h fel perc helyett 3p a boot. Mondom mivan veled more? Netezni akarok, irja h waiting for cache, lassu. Ujrainditom, 5p boot. Ujra neteznek, kb 3p 1 oldal betoltese, random fagyasokkal. Ujrainditom 5p varakozas utan, be sem tolt. Rajottem, hogy ott bezony fontos adat van. Nagy nehezen letoltottem.
    Nincs mese, ujra kell rakni. Na a telepito nem latja, majd nem tudja formazni, lefagy kozben. Aludtam egyet. Reggel berakom a kulso hazba, ceges laptoprol leformazta... Visszarakom a gepbe, hibatlan. Uj win10at atneztem, hibat nem latok. De a sebessege valamiert nem a maximum, hanem 500/270. Es ezt random csinalja, hogy valamikor 500/500, valamikor 500/270. Az nvme betyar gyors volr, de foloslegesen nagy a win10nek.
    Varom a 840 evo halalat azota is. Csak nem tudom h kell-e nekem masik SSD, vagy a 500as nvme-n elfer az a par jatek.
    Inkabb az erdekelne h tuti az SSD, vagy a win10 hibaja-e ez. Ez a smartbol nem derul ki sajna. Most is fel perc a boot, de rossz lenne ha hirtelen minden meghalna megint.

    [ Szerkesztve ]

    Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár

Új hozzászólás Aktív témák