Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • qpmex

    tag

    Sziasztok.

    Segítség kéne. Szeretnék laptopot venni a felhasználási igényemnek megfelelőt. De annyi van a piacon hogy egyszerűen nem tudom eldönteni melyik miben és mennyivel jobb. Van hogy 100 vagy 200 euróval is drágább az egyik a másiknál pedig látszólag szinte ugyanazt tudják.
    Azért írok eurót, mert a felvidéken élek és itt szeretném megvenni a dolgot. De ha tudnának valahogy Magyarországról külföldre szállítani akkor magyar üzlet is szóba jöhet.

    http://prohardver.hu/tema/milyen_notebookot_vegyek_3/hsz_88177-88177.html
    Még márciusi kommentem de nagyjából most is ez a helyzet, max annyi eltérés lehet hogy monitor nem muszáj IPS és full hd-nak lennie.
    Inkább a hardver (proci, RAM, grafikus kártya) legyen erős mert legfőképp multi böngészésre és konvertálásra lenne használva, természetesen egy kis videó vágás és néha néha egy kis játék. Ilyen PES vagy FIFA grafikájúak.
    Mindenképpen kell lennie rajta min. 4 USB 3.0-nak (vagy legalább 2 USB 3.0 és 2 USB 2.0 de 4 USB portnak, (ugye azért mert ha rendes egeret esetleg hűtőpadot szeretnék hozzá tenni)). HDMI bemenet nagyon fontos hogy legyen rajta.

    A kinézete nekem nem számít a lényeg hogy strapabíró legyen az anyaga (Lényeg hogy ne 1-2 év után kelljen vinni a szervizbe). Esetleg ha van olyan amin megvilágítja sötétben a billenytűzetet az jó lenne de ha ez nem fér bele akkor nem számít.

    És még egy fontos dolog hogy azt olvastam hogy a szervizelhetőség a DELL és HP nál a legmegbízhatóbb és leggyorsabb. Ha ezen gyártóknál van az általam leírt paramétereknek megfelelő gép akkor e két márka valamelyikét venném meg, de persze ha csak másik gyártóénál van az sem baj.

    Az ár 240.000FT-ig (800€) bele kéne férnie. Ez felett már nem szívesen költenék.

    Jól jönne a segítség. Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák