Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sotyks94

    aktív tag

    Hello!
    Kérném a témában járatosabb kollégák segítségét egy picit :)

    Rokonnak nézek épp valami gépet. Nagyon zokni infóból, így nem is nagyon tudtam belőle értelmes konkrétumokat kihúzni, de megpróbálom leírni mit keresnénk.
    célár 80e lenne, de ha jó ok van rá fel lehet menni 110ig (max). Használt szóba jöhet, de mindenképp csak jó állapotú, lehetőleg garanciális.
    Nem kell bivaly erős gép neki, főleg emailekre,netezésre, filmekre, facebookra fogja használni.
    Nagyon fontos szempont hogy a lehető legkönnyebb legyen, a legmobilisebb. Én egy Lenovo Miix 2-.t gondoltam neki, csak ahogy körbenéztem mamár nem nagyon gyártják (miix 3-at láttam, de az elég drága is, nem is kell neki erősebb mint egy miix2, és a fémborítás a 2-esen nagy plusz. (és ha jól tudom a 3-ason nincs is extra usb 2.0 a dokkolón, még a -esen van, és kéne is legalább 1 db usb 2.0). Érintős, lecsatolható billentyűs, táblaként is funkcionáló megoldást keresnénk, valami lenovo Miix, vagy asus transformbook szerűt. Mindenképp legyen hozzá gyári bill, utólag BT-sel nem akarunk vacakolni.
    Legyen strapabíró. Bár sokat nem fogja vinni, de nem lesz laptop táska, vagyis valami kis egyszerű, könnyű darab kéne amit 2 könyv közé be lehet csapni.
    Tár nem kell sok, a 64gb-os lenovoé is elég lenne. Ha van rajta hátlapi kamera az plusz de nem feltétlen kell. Akksinak nem kell nagynak lennie, de a töltő ne legyen nagy. (ha jó tudom sima usb-vel lehet tölteni a miix-et, ez lenne a cél).
    Képernyő 10-12 col körüli kéne. Felbontás nem gond ha nem FHD.
    Oprendszerből win7/8.1

    Szóval összegezve: Szeretnénk egy miix2-t (csak már kb sehol nincs, ha esetleg tud valaki BP-i boltot ahol pár napon belül megoldható az átvétel akkor azt megköszönném (bluechipet néztem már, lehet lesz is, csak nem veszik fel a telót)), vagy valami ahhoz hasonlót, tudásban is, lehetőségekben is, árban is. Asus transformbookokat nézegettem hogy hasonló koncepció, csak arra még nem volt időm hogy utánanézzek, így hátha innen ismeri annyira hogy tud benne segíteni :)

    :R :R :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák