Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Egon #45517 üzenetére

    Ki mondta, hogy a boltban? 8 nap vagy 14 nap vagy mennyi idő alatt csak sikerül, addig minden gond nélkül visszaviheted. Szerintem életszerű. De egy win8 telepítés mostanság már olyan laza időben van, hogy belefér, foglalj helyet, csináld. Ez is életszerű, igen, ennél komolyabb dolgok is életszerűek, el nem hinnéd, mennyi ilyen esetet tudok kapásból.

    Esetleg jobban kiemeljem?

    Nem kell, felesleges. Elég értelmezni amit próbáltam veled megértetni, csak burkoltan. Gondoltam leesik, mindegy. Első körben a gyártó kötelessége és ha ez nincs meg akkor a boltnak, ez remek. Csak akkor ugorgyunk ki a törvények mögül a realitás talajára. Mivel a boltnak nem lesz zsigerből mindenhez magyar tájékoztatója mert miért lenne papíroskönyv S600-hoz is minden merga szervizben/boltban, így vagy ők is lenyomtatják a netről, vagy tanácsolják, hogy nézd meg te magad. Esetleg várd meg az x hetet és kapsz egyet mert nekik is hozni kell, na honnan, ördögöd van, igen. Tehát megint elértük azt, hogy beszélnünk kell az autofellációról amit sikeresen előidéztünk ismét.

    És így jutunk el odáig, hogy már megint elcsesztünk 3-4 szabadnapot az életünkből mellesleg, csak mert na, nekünk kell a tömegcikk olcsón, ezzel viszont nem vállaljuk, hogy beüt a gixxer néha. Ez pénzben úgy legyen példámban 30k. Megéri az a 3 papírlap? Vagy egy msata port egy olyan gépen ami így is nevetségesen olcsó volt? Szvsz nem, de ezt Te tudod :B A tudatos vásárló akiről beszélünk gyakorlatilag nem létezik. Ha létezne, akkor a fogyvédelem foglalkoztatná az ország 90%-át, néha kell a kis "törődés" a boltnak, de közben ne legyünk nevetségesek.

    És tényleg vége az offnak, a munka még vár :K

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák