Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Egon #45515 üzenetére

    Milyen AIDA, amikor oprendszer nélkül adják a gépet?

    Gondolom nem szobornak veszed a gépet, hanem rendelkezel otthon operációs rendszerrel, azért vetted rendszer nélkül. Ez leginkább windows és akkor öö izé, hát tessék.
    Ha meg Linuxon vagy akkor ugyanez a téma. A GPU kódja az mindig stimmel, max a progik rendelnek hozzá rossz karit. Ha magát a kódot nézed, nem amit kiír nevet akkor tévedhetetlen leszel. Tehát ez done.

    Sarkítasz, túlzol, maszatolsz. Itt egy nyamvadt msata portról volt szó, nem pedig komplett konfigról. Tartsuk szinten nagyzási hóbortjainkat demagógiában is.

    Hint: Hint: Hint: Gari. Az egy teljesen más tészta, nem erről beszéltünk. És a bolt ott sem fog mást csinálni, mint egy plusz kapocs lesz amivel megint te szívsz 2 napot. Ezért jobb az a gari ami egyből szervizbe tolja a gépedet. A bolt 1 dolgot tud csinálni: pénzt visszaad. Semmi mást. De ettől továbbra sincs se csatlakozód, se géped, se semmi másod, csak nyeltél jó sok felesleges kört, mert a túl jó vételnél még jobb kellett volna. Annak a tájékoztatós példának is ugorj neki, gondold át mélyebben kicsit, ki és mit rak a dobozba és hol.

    Mondom, túlsarkítod, msatás példával akarsz komplett konfig lapokat átírni, meg vázolni dinoszauruszokon lovagló náci robotkatonákat a jövőben és hasonlók. A rendszer így megy nagyon régóta, most előjött a dolog nálad, nyilván felhúztad magad és nem tetszik. Nekem sem, éppen ezért én vásárlás előtt 5* gondolom meg kinek nyomom oda a dellát és mire.
    Ja zárjuk akkor.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák